SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Je před námi hlasování o Muže kola, které vzejde z jedenáctky nominovaný hráčů. Pokud je mezi nimi váš favorit, nezapomeňte mu posílat hlasy do středy do 12:00.

V sestavě kola si pozici brankáře vychytal univerzál Slavče Roman Bláha, který zaskočil za brankářskou jedničku Vítka a možná si řekl o místo v brance i na další utkání.

 

V obraně se pak dařilo i jeho spoluhráči Janu Táchovi, který odehrál velmi dobrý zápas. Pozici gólové obránce potvrdil na domácím hřišti Petr Maršán, který se gólem podílel na výhře proti Mladému B. Dvě branky pak z pozice beka, přidal lišovský Radek Cimbura.

 

Podruhé za sebou se do sestavy kola dostal Ctibor Novotný z Dobré Vody B. V domácím zápase proti Trhovým Svinům dirigoval hru svého týmu a dvěma přesnými trefami přispěl k jasné výhře. Ve středu zálohy režírovali vítězství Nových Hodějovic Jan Dvořák a Jakub Šíma, kteří zařídili všechny branky svého týmu. Prvně jmenovaný nastřílel na půdě Ledenic hattrick a celkově odehrál výborný zápas. Druhý jmenovaný pak tradičně vyčníval mezi hostujícími hráči a jednou se zapsal mezi střelce. Zálohu pak uzavírá Daniel Bouchal z Lišova B. Ten rozjížděl většinu útočných akcí svého týmu a jen škoda, že zůstalo u jedné vstřelené branky.

 

 

V útoku se dařilo Lukáši Baštýřovi z Římova, který byl označen nejlepším hráčem zápasu, když se v závěru zapsal mezi střelce. Podobně se dařilo i Janu Tomandlovi z Dobré Vody B, který navíc k jedné trefě přidal i asistenci.  Na závěr pak nemůže chybět Petr Vávra z Lišova B, který se hattrickem podílel na demolici Vrábče a další branky pro své spoluhráče připravil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 20:36 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.