SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Toto kolo nám nabídlo opět spoustu skvělých individuálních výkonů, které se velmi výrazně promítly do výsledků utkání. Hlasujte pro své favority. 

V brance nastoupí brankář Křimice - Josef Řehoř. Ten svými sympatickými výkony pomohl svému týmu vybojovat výhru nad bodově lepším soupeřem. 

Petr Fisher vsítil gól v utkání proti Vodníkům a svým výkonem napomohl k vysoké výhře. Vedle něj se postaví hráč Prazdroje Michal Ranč, který svými dvěma góly a jednou nahrávkou byl hlavním hráčem utkání. Dále Josef Nosek ze Spojů, ti sice v utkání Křimici body nezískali, ale předvedl velmi sympatický výkon završený gólem. 

Jaroslav Hauer z Touškova je sice dalším, jehož tým nezískal body, ale svými dvěma góly předvedl velmi sympatický výkon proti nejlepšímu týmu tabulky - Plzenci. Naopak Petr Menšík a Plzenec body získali, dopomohl k nim dvěma góly. Dalším dvougólovým střelcem je Ondřej Houdek z Hradiště. A vedle něj se postaví Michal Hakr z Druztové, který rovněž vsítil dvě krásné branky.

V útoku potom máme dalšího hráče Hradiště - Patrika Kočího, ten svými dvěma góly a jedním, který byl nakonec zapsán jako vlastní gól Petra Nováka pomohl Tornádu k lehké výhře nad Chotíkovem. Přestoupíme k dalšímu dvougólovému střelci - Janu Hauptmannovi z Druztové. A nakonec - Pavel Brejcha, jediný hráč, který za toto kolo vstřelil hattrick a to konkrétně Touškovu, Plzenec měl i díky němu snadné body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 18:15 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.