SESTAVA KOLA - 26.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Máme tady sestavu 26.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 Petr Sixta (Lužec) -  Petr odehrál poslední domácí zápas za svůj tým a navíc v bráně. Za jeho výborný výkon, nejenom v tomto zápase mu všichni hráči chtějí poděkovat a vyřídit nu, že v Lužci bude hodně chybět.

 Daniel Rašín (Kobylice) - Tento mladý obránce podal v Převýšově výborný výkon. Kromě skvěle zvládnutých obranných povinností, stíhal i podporovat útok. 

 Pavel Jelínek (Myštěves) – Pavel podal v obraně Myštěvse dobrý výkon a hlavně v druhém poločase už nedovolil střelcům Nepolis ani jeden gól. 

 Petr Vaněk (Převýšov) - Petr patřil k nejlepším hráčům Převýšova v zápase v Kobylicích. Vstřelil krásnou branku z trestňáku na 3:2 v závěru zápasu.

 Jiří Mušek (Nepolisy) – Jirkovi vyšel zápas v Myštěvsi dokonale. Jeho dvě vstřelené branky jsou toho jasným důkazem. 

 Jan Batelka (Hlušice) – Honza podal v Klamoši výborný výkon, který podpořil dvěma góly do sítě Klamoše. Ale ani to na nadšeně hrající domácí tým nestačilo. 

 Mirek Rys (Klamoš) – Mirek vstoupil do zápasu s Hlušicemi až v 58.minutě. Ovšem zapsal se do něj výrazným písmem, když dokázal vstřelit gól na 6:5 a zařídit tím, tři body pro svůj tým. 

 Vojtěch Gracík (Myštěves) – Vojta hrál proti Nepolisům velice dobře. Svůj dobrý výkon podpořil bankou do sítě Nepolis. 

 Jaroslav Vaníček (Nepolisy) – Jarda si v prvním poločase dělal s obranou Myštěvse, co chtěl. Dva góly sám vstřelil a třetí také padl po jeho akci. 

 Pavel Malý (Lužec) – Pavel podal v zápase s Červeněvsí výborný výkon, ke kterému mu pomohly i dvě vstřelené branky do sítě Červeněvse. 

 Daniel Sedláček (Klamoš) – Klamoš odehrála proti Hlušicím neskutečný zápas. Největším strůjcem překvapivé výhry byl kapitán mužstva, který do sítě Hlušic nastřílel čtyři branky. 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2016 11:55 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.