SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 28.05.2016

0

Třiadvacáté kolo okresního přeboru bylo nabité událostmi, spoustou gólů, nádherných tref, emocí a výjimečných výkonů jednotlivců, z nichž vybrat sestavu kola bylo nesmírně obtížné. Nejvíc hráčů do jedenáctky dodal šlágr na Dobříši, kde stvrdili svůj návrat do I. B třídy fotbalisté Spartaku Rožmitál. Počinem kola bylo pět zásahů pičínského útočníka Lukáše Ježka do sítě Luhů.

Ústřední postavou vítězů v magnetu kola na Dobříši byl brankář Martin Zrno, který podal nejlepší výkon v sezoně a vychytal Rožmitálu tři body. Proti domácím se nenudil a předvedl řadu paradních zákroků.

Zadák dobříšské rezervy Jan Horáček hrál výborný, byť smolný zápas. Proti lídrovi soutěže bezpečné ustrážil nejlepšího kanonýra okresního přeboru Petra Moru, kterého však zaskočili gólově spoluhráči.

Jedním z nich byl obránce Vítězslav Škácha. Nenápadný, ale spolehlivý člen rožmitálské defenzivy, je svátečním střelcem, ale svým gólem na dobříšském stadionu na začátku výborného duelu otevřel skóre.

Jinecký fotbalista Zdeněk Kašpárek je oporou týmu bojujícího o udržení v okresním přeboru, což potvrdil i v Krásné Hoře. Po individuální akci vstřelil vedoucí gól Jinců, získával hodně balónů a vyvážel je vpřed.

Dobříšský Patrik Junek patřil mezi nejviditelnější postavy šlágru kola s Rožmitálem. Hbitý mladík stále zaměstnával obranu soupeře svým pohybem a rychlostí, a jako jediný překonal jinak neprůstřelného Zrna.

S návratem Miroslava Durdila do sestavy se výrazně zvedl herní projev sloučeného týmu Nové Vsi a Malé Hraštice, který sice prohrál v Nečíni, ale záložník byl motorem akcí hostů a po faulu na něj se kopala penalta.

Beznadějně poslední Počepice sahaly po bodovém zisku v Trhových Dušníkách hlavně zásluhou svého kapitána Jindřicha Hájka, který byl nejlepším mužem na hřišti a výkon vyšperkoval gólem po samostatné akci.

Bohutínský středopolař Dominik Straka zazářil v derby s Kovohutěmi Příbram, které si odvezly ze hřiště Litavanu debakl. Krásným obloučkem přes gólmana vyrovnával na 1:1 a po jeho nezištné přihrávce pečetil výsledek Buch.

Překvapení kola se zrodilo v Dublovicích, kde se pod senzační porážku domácích podepsal rosovický útočník Michal Štofíra. Jeho velké chvíle přišly po obrátce, kdy nejprve pohotově doklepával a poté se trefil šajtlí.

Krásnohorský ostrostřelec Miroslav Turek prokázal svou důležitost v nepříznivě se vyvíjejícím utkání s Jincemi. Po jeho nádherném průniku vstřelil kontaktní gól Holák a v závěru sám rozhodl, když chladnokrevně zavěsil.

Tomu se říká kanonáda. Pičínský útočník Lukáš Ježek asi nepamatuje střetnutí, ve kterém by soupeři nasázel pět branek, jako se mu to povedlo v domácím zápase se Spartou Luhy. Bravo, takhle si počíná kanonýr!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2016 21:49 do 01.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.