SESTAVA KOLA - 24.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

 

Jan Říha (Červeněves) – V derby ve Skřivanech pochytal několik šancí, jednou mu pomohli i břevno. Inkasoval smolný gól po odrazu od tyčky do jeho těla. Nejdůležitější zákrok předvedl v 25. minutě, když ně něho postupoval úplně sám útočník soupeře, ale Jan dobře vyběhl a šanci zmařil.

 

Josef Pospíchal (Třebeš B) – Sedmnáctiletý hráč Třebše odehrál svůj první zápas za muže a rovnou vstřelil branky, když si naběhl na roh na první tyč a poslal míč do braky.

Martin Brixí (Probluz) – Dobrý zápas odehrál Martin, když neprohrával souboje o míč a taktéž podporoval útok. Ve druhém poločase dokázal jeho centr najít přesně jeho bratra, který skóroval.

Huňák Jan (Kratonohy B) – Normálně hráč áčka jel s rezervou Kratonoh bojovat o další důležité body do Dobřenic, kde k vítězství 3:0 přispěl gólem.

 

Marek Hutla (Slavia HK B) – Byl mu připsán jeden gól, když si jeho přihrávku srazil obránce do brány. To ale nebyl ten největší přínos týmu, při kanonádě si připsal 4 asistence.

Marek Klicnar (Slavia HK B) – Druhý Marek ze Slavie hrál defenzivní střed zálohy a neustále pracoval s míče a rozdával přihrávky na krajní záložníky, nejvíce právě na Hutlu. Mohl přidat branku, jenže místo gólu měl větší radost z nahrávky Janu Mukařovskému.

Jakub Vácha (Stěžery) – Jeho tým zajížděl na půdu outsidera Lovčic. Dal první branku zápasu, čím trochu sebral nervozitu z kopaček spoluhráčů, kteří nedali několik šancí. Po změně stran dokonal hattrick, což je na devatenáctiletého borce dobrý počin.

Dominik Beneš (Probluz) – Po jeho příchodu na hřiště přišel zvrat v tempu utkání. Přes něho šlo hned několik útoků a Dominik posílal výborné centry před branku. Sám mohl skórovat, ale v dobré šance neprostřelil brankáře.

 

Radim Faltus (Stěžery) – Obrozený střelec Stěžer, tak by se dal nazvat Radim. Za poslední 4 zápasy si přispal 5 branek a to s těžšími soupeři. Dnes v jasném utkání se zapsal do statistik dvakrát.

Jan Mukařovský (Slavia HK B) – Neuvěřitelné! Šest branek v jednom zápase většinou dokážou dát elévové. Jan to dokázal v mužích a prokázal svou kvalitu střelce, i když nutno říct, že mu všechny góly výborně připravili spoluhráči.

Jan Žaloudek (Kosičky) – Uhájil pozici nejlepšího střelce soutěže právě před Mukařovským. Důležitější ovšem bylo, že čistým hattrickem v prvním poločase nasměroval svůj tým k důležitým třem bodům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 13:07 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.