SESTAVA KOLA - 24.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 21.05.2016

0

 

 

Máme tady sestavu 24.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Nejsou v ní hráči Lužce a Kobylic, který odehráli pouze jeden necelý poločas, a zápas byl zrušen pro malý počet hráčů na hřišti. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Petr Batelka (Hlušice) - Hlušice hrály v Nepolisech v hodně oslabené sestavě. Jen díky Petrovi a jeho zákrokům, neprohrál jeho tým, ještě vyšším rozdílem. Jeho výkon ocenil soupeř, který ho nominoval do sestavy kola. 

Jakub Fichtner (Červeněves) - Mladý kapitán Červeněvse podal v nepodařeném zápase v Klamoši dobrý výkon.

Ondřej Kučera (Klamoš) - Ondra podal opět nadprůměrný výkon a díky jeho vstřelené první brance rozpoutala pak Klamoš střelecký koncert.

Stanislav Lochman (Převýšov) - Standa hrál nejlépe v záloze Převýšova a když se musel zatáhnout do obrany, tak i tam hrál prim. 

Jan Frýda (Hlušice) - Honza hrál tentokrát v záloze a i přes prohru jeho týmu, odehrál výborný zápas. 

Martin Spejchal (Nepolisy) - Martin opět režíroval hru svého týmu k výhře a postupu na první místo tabulky. Jako samozřejmost si vstřelil i jednu branku.

Václav Brett (Myštěves) - Václav si na hřišti dělal, co chtěl. Jeho pět vstřelených gólů do sítě Převýšova je toho jasným důkazem.

Martin Kasal (Klamoš) - Bez takových hráčů, jako je Martin by Klamoš nevyhrála. Jeho výborný výkon přispěl k vysoké výhře nad Červeněvsí. 

Pavel Hanuš (Nepolisy) - Nepolisy v souboji o první místo přehrály Hlušice rozdílem třídy. Pavel podal dobrý výkon, který podpořil jednou vstřelenou brankou.

Nikolas Bajza (Myštěves) - O Nikolasovi se dá říct, že byl pokaždé ve správný čas na správném místě. Vstřelil dva krásné góly, když ho pokaždé našla přihrávka před prázdnou bránou.

Jaroslav Vaníček (Nepolisy) - Jarda navázal na výborné výkony z minulých kol a jeho dvě vstřelené branky do sítě Hlušic podpořily jeho skvělý výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2016 12:41 do 25.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.