SESTAVA KOLA - 17.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 14.05.2016

0

17. kolo III. třídy skupiny B je minulostí a my vám přinášíme tradiční sestavu kola. Pokud se v ní nachází váš favorit nezapomeňte pro něj hlasovat do středy do 12:00.

V brance si svým výkonem zasloužil místo Tomáš Růna, který několikrát v první půli podržel svůj tým při nájezdech Vrábče. V zápase neinkasovali a to musel čelit i pokutovému kopu.

 

V obraně hrál prim Jiří Rytíř z Římova, jako správný kapitán táhl svůj tým na půdě Štěpánovic a v závěru utkání vstřelil krásnou vyrovnávací branku. Ve stejném zápase se dařilo v obraně na opačné straně i Petru Kosařovi ze Štěpánovic. Končila u něj většina akcí hostí a velmi dobře si dirigoval obranu. Sebejistým výkonem se na pozici stopera prezentoval Tomáš Lamáček z Ledenic B, který zastavoval útoky Slavče a výsledkem bylo čisté konto a jasná výhra. Obranou čtveřici uzavírá Michal Zemek z Mladého B, který na půdě Trhových Svinů předvedl jeden ze svých nejlepších výkonů sezony.

 

 V záloze začneme opět u týmu z Mladého B. Libor Szojka vstřelil důležitou branku v prvním poločase a nakonec se ukázalo, že to byla branka vítězná. V záloze byl velmi aktivní i Miroslav Strouha z Ledenic B, který rozjížděl většinu akcí svého týmu. Jakub Šíma z Nových Hodějovic prožívá velmi dobrou sezonu a prakticky v každém zápase podává velmi dobré výkonu. Nejinak tomu bylo i proti Kamennému Újezdu B, kde se zapsal i mezi střelce zápasu. Obětavý výkon předvedl Marek Fiktus ze Štěpánovic, který velmi aktivní hlavně směrem dopředu, ale nezapomněl ani poctivě bránit.

 

 

V útoku odehrál velmi dobrý zápas Jakub Tomeček a jednou brankou se podílel na kanonádě Nových Hodějovic. Dvě branky Jana Tomandla pak znamenali tří bodový zisk vedoucího týmu tabulky Dobré Vody B.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.05.2016 21:17 do 18.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.