SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Předkládám vám další sestavu kola. Najděte si mezi hráči svého favorita a posílejte hlasy až do středečního poledne. A koho v ní najdete? Výběr nebyl jednoduchý, protože některé zápasy byly velice vyrovnané, jiné zase přispěly k zazáření střelců...

 

Do branky jsem nominoval Karla Krajníka (ROST), který ve svém poločase vychytal nulu. Bohužel pro zranění musel vystřídat a jeho nástupce Richtr nulu udržel. Přednost jsem tedy dal podle vyššího ohodnocení na stránkách.

 

Do  pole jsou nominováni Pavel Škréta, další zástupce Rostoklat, který nepovolil vstřelit soupeři žádný gól. Tři zástupce dodal tým Dobrého Pole, které deklasovalo Chválovice - Karel Páral a Jan Čermák, kteří zatížili konto soupeře každý třemi góly a tvůrce hry Tomáš Kušta. Další tři hráče dodala Liblice - František Řípa a Jan Vondrášek jsou střelci, kteří načali soupeře z Kozojed a k nim ještě neúnavný Jaroslav Flieger. Dva zástupce má vedoucí tým tabulky Bečváry, který zvítězil na horké půdě v Tuklatech. Třemi góly přispěl Petr Jahoda a kvalitní výkon podal Miroslav Černý. Oceněn je i výko dobřichovského Jakuba Konečného, střelec jedné branky ve vyrovnaném utkání s Velimí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 22:23 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.