SESTAVA KOLA - 22.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Kulhánek Matěj (Myštěves) – Proti Dohalicím dokázal udržet čisté konto. Předvedl zákroky, kterými podržel své mužstvo ve hře o postup

 

Trnka Stanislav (Dobřenice) – Střelec jediné branky Dobřenic. Bojoval o každý míč, se kterým si vždy rád pohraje. V průběhu zápasu se vytahoval stále více dopředu a podporoval útok.

Brzek Ondřej (Skřivany) – Neúnavně podporoval útočnou fázi proti Stěžerům. V 77. minutě si naskočil na centr a krásně hlavou dal gól na 1:2 a pomohl ke konečné remíze.

Král Aleš (Červeněves) – Kapitán Červeněvsi se po celých 90 minut výborně pohyboval po hřišti, k tomu přidal dobré ovládání míče jeden na jednoho a vyslal několik nezištných přihrávek spoluhráčům.

 

Čížek Aleš (Myštěves) – Myštěvský záložník rozhodl duel s Dohalicemi. Svou brankou tak pomohl ke třem důležitým bodům, když se Myštěves posunula zase o kousek blíž k čelu.

Škaloud Jakub (Skřivany) – Prsty měl v obou gólech svého týmu. To Jakub zahrával přímý kop, ze kterého Skřivany snížily a také po jeho nahrávce bylo minutu před koncem vyrovnáno.

Neumann Filip (Probluz) – Mladý záložník Probluze se zkušeně postavil již ve 4. minutě k penaltě a otevřel skóre. Svou druhou branku přidal v 65. minutě, kdy pohotově překonal brankáře.

Hejcman Jan (Slavia HK B) – Vstřelil dvě branky, při druhém gólu mazácký přehodil brankáře. K hattricku mu chybělo kousek štěstí, nejprve netrefil míč dobře ve skluzu před prázdnou bránou a v další situaci mířil do prázdné brány, jenže trefil spoluhráče na brankové čáře.

 

Zeman Jakub (Třebeš B) – Ve šlágru kola otevřel skóre a ještě v prvním poločase poslal svůj tým znovu do vedení. Prokázal dobrou orientaci v soupeřově vápně a byl celý zápas nebezpečný.

Brixí Lukáš (Probluz) – Opět po týdnu vstřelil hattrick. Minulý týden potřeboval 37 minut, tento týden 43. Jako nástavbu přidal ještě asistenci u dalšího gólu.

Stránský Martin (Kosičky) – Vytáhlý útočník byl velmi agilní. Dostal se do několika šancí, jednu proměnil, pískala se na něho penalta, kterou jeho tým snížil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 15:33 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.