SESTAVA KOLA - 21.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Je tu opět pondělí a s nim naše pravidelná sestava těch nejlepších hráčů z víkendových utkání. Podívejte se, kdo si za 21. kolo soutěže zasloužil nominaci do této rubriky. Hlasujte pro své spoluhráče, kamarády, či rodinné příslušníky a ve středu zjistíme, kdo se stal hráčem tohoto kola.

 

V proběhlém kole bylo od několika brankářů k vidění pět čistých kont. Do sestavy kola byl nakonec vybrán gólman Štoků, který udržel čistý štít na půdě Chotěboře a pomohl tak svému týmu k první výhře v jarní části sezóny - Milan Exner (Štoky)

 

Martin Faltýnek ml. (Nový Rychnov) ve zápase Rychnova si na půdě soupeře připsal nádhernou branku z velké vzdálenosti a byl tak u výhry svého týmu proti Kostelci.

 

Petr Šidlák (Tis) dorostenec, který si připsal první start za A-tým. Vinou napadení sudího byl však jeho první zápas ukončen předčasně, a tak své dobré výkony nemohl dotáhnout až do konce.

 

František Tůma (Chotěboř) byl nejlepším hráčem svého týmu, když odehrál výborný zápas. Jeho výkon však na body pro Chotěboř nestačil.

 

Vojtěch Míka (Černovice) zápas proti Budíkovu začal jako záložník, vinou vyloučení stopera Kollera se však tento univerzál ve druhém poločase přesunul na jeho místo do obrany. Černovice nakonec i v desti lidech do konce zápasu nedovolili hostům vstřelit jediný gól.

 

Ondřej Lapeš (Kostelec) byl nejaktivnějším hráčem svého týmu.

 

Radek Sláma a Jakub Rosecký (Lípa) dva třígólový snipeři z Lípy, kteří o víkendu sestřelili rezervu Pacova.

 

Ondřej Tomovič (Humpolec) dvěma asistencemi a jedním gólem byl nejvýraznější ikonou svého týmu na hřišti Herálce.

 

Jakub Vlach (Pacov) jeho tým sice dostal velký gólový příděl od Lípy, ale tento hráč se na hřišti objevil přibližně po třech letech a jeho výkon patřil z týmu Pacova k tomu nejlepšímu.

 

Jan Starý (Košetice) dal na domácí půdě Mírovce dva góly a jeden připravil, svým výkonem tak velmi pomohl k vítězství Košetic a upevnění první příčky v tabulce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 11:11 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.