SESTAVA KOLA - 20.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.05.2016

0

Je za námi 20. kolo, které příliš brankových hodů nepřineslo. V průměru padalo něco přes 2 góly na zápas, což je oproti předchozím kolům hodně malé číslo. Je vidět, že se blíží závěr sezóny a důležitosti na zápasech přibývá. Třebelovice si výhrou v Chlístově zajistily díky zaváhání Studence s Rudíkovem už šestibodový náskok. Výčapy si doma poradily s Přibyslavicemi, které jsou stáe na posledním místě. V důležitých utkáních zvítězila Stařeč i Okříšky a oboum se po tomto kole může dýchat lépe. Pojďme se podívat, kdo si vysloužil místo v sestavě tohoto kola!

Do brány se postaví Jiří Holík, brankář Blatnice, která urvala tři body ve vypjatém zápase v Rokytnici a Jiří Holík udržel čisté konto.

V obraně je na levém kraji stálice Třebelovic Jaroslav Čurda, bez jehož černé práce by Třebelovice nebyly tam, kde jsou. Uprostřed stoper Stařeče Marek Vodička, který je výborný hlavičkář a ukázal to i při rohových kopech v zápase s náměští, kdy se jednou prosadil. Napravo pak Dominik Horký z Hartvíkovic, který otevřel skóre v zápase s Jakubovem.

Hned dvojí zastoupení mají v záložní řadě Okříšky, které vyhrály v Jemnicku a pomohly jim k tomu dva góly Dubského a jeden Bastla. V záložní řadě si vysloužili místo také Lukáš Nožička z Rudíkova a Tomáš Matoušek z Výčap.

Útočný trojzubec tvoří na hrotu dvougólový střelec Rudíkova Filip Komínek a na krajích má Davida Pokorného z Blatnice, autora jediného gólu zápasu a Miroslava Kaňku.

Pro své favority hlasujte do středečního poledne !




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.05.2016 11:07 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.