SESTAVA KOLA - 23.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Brankář Kunčic Ondřej Vítek vychytal v zápase proti Novému Hradci čisté konto, a pomohl tak svému týmu jednobodovému zisku za remízu. 

 

Třebechovice hrály proti Hořicím trpělivě a krátce po začátku druhého poločasu se dostaly do vedení díky gólu Štefana Mindeka. Třebechovice ze zápasu nakonec vytěžily dva body za výhru po penaltách. Na druhé straně zajistil Hořicím jeden bod Dominik Palm, který se trefil v posledních vteřinách zápasu. 

 

Miletín vedl nad Bílou Třemešnou od padesáté minuty díky zásahu Jana Hátle. Miletínští své vedení sice neudrželi, protože pět minut před koncem vyrovnal Jan Hažer, v penaltovém rozstřelu si však domácí částečně spravili chuť a vyhráli po penaltovém rozstřelu. 

 

Úpice využila marodky Třebše a díky jedinému gólu zápasu, který vstřelil Lukáš Rada, získala tři body. 

 

Druhý tým tabulky vstřelil na hřišti posledního Českého Meziříčí jediný gól. I tato branka Jaroslava Mádla ale hostům stačila ke tříbodovému zisku. 

 

Sobotka měla v zápase s Nepolisy dobrý nástup a díky dvěma zásahům Matouše Mena a Jakuba Vícha se ujala vedení. Nepolisy sice gólem ve druhém poločase zápas zdramatizovaly, Sobotka si ale vítězství vzít nenechala. 

 

Lázně Bělohrad se proti dobře chytajícímu brankáři Černilova Voltrovi dlouho nedokázaly prosadit. Čisté konto hostujícímu gólmanovi vzal až Miroslav Rychecký, který jedinou brankou zápasu rozhodl o výhře Lázní. 

 

Vrchlabí začalo s Roudnicí dobře a už v jedenácté minutě se díky gólu Jiřího Havránka dostalo do vedení. Ve zbytku zápasu sice Vrchlabští hráli v deseti, ani to Havránkovi nezabránilo, aby vstřelil i druhý gól, a rozhodl tak o výhře hostů 0:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 18:06 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.