SESTAVA KOLA - 7.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 30.04.2016

0

Máme tady sestavu 7.kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 Jakub Petrák (Kunčice)- Kunčice hráli celý druhý poločas v oslabení. Vše co prošlo k Jakubovi, tak bezpečně pochytal. V penaltovém rozstřelu chytil dvě penalty a rozhodl tak o dvou bodech pro svůj tým. 

 Pavel Dvořák (Kobylice) – Pavel hrál prim v obraně Kobylic. I když jeho tým prohrál, tak se Pavel za svůj výkon určitě stydět nemusí. 

 Adam Kracík (Kunčice) – Adam byl jako pevná skála, o kterou se rozbíjely útoky hostí z Kopidlna. I když hrál jeho tým celý druhý poločas o deseti hráčích, i tak obrana vedená Adamem, hostům nedovolila ani jednou skórovat.

 Jakub Navrátil (Dolní Kalná) - Stejně jako v Kobylicích pilíř zadních řad, který soupeři nedovolil prakticky nic, při absenci Honzy Smetany v defenzivě nenahraditelný.

  Zdeněk Dušek (Chlumec) – Zdeněk řídil hru obrany proti Kobylicím. Kraloval ve vzduchu a ještě stíhal rozdávat přesné míče. 

 Martin Těžký (Žacléř) – Výborný výkon podal Martina na kraji obrany. Nejenom, že ubránil všechny ataky po jeho straně, ale dokázal i podporovat útočnou činnost svého týmu. 

 Lukáš Říha (Kobylice) – Lukáš podal výborný výkon v zápase v Chlumci. Jeho tým se i přes převahu nedokázal střelecky prosadit. 

 Kryštof Staněk (Chlumec) – Vynikající výkon podal tento mladý záložník Chlumce. A to už měl v nohách dva těžké víkendové zápasy za Áčko i za dorost. 

 Radek Hlavatý (Libáň) – Radek podal vynikající výkon a byl nejlepším hráčem svého mužstva. I díky němu se podařilo Libáni v druhém poločase vyrovnat a poté vyhrát na penalty. 

 Patrik Berounský (Kopidlno) – Patrik se statečně rval s obránci Kunčic. Dostal se i do jedné veliké šance, a kdyby ji proměnil, tak kdoví jak by se zápas vyvíjel dál. 

 Tomáš Jiřička (Dolní Kalná) - Jeho rychlost, střelecká potence, pohyb po hřišti, neskutečný hlad po gólech, to byl pro Valdické hráče neřešitelný problém. Při střídání deset minut před koncem mu vestoje aplaudovalo 150 diváků, i z řad hostujících….

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2016 13:28 do 04.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku