SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

V neděli nám skončilo dvacáté druhé kolo, což znamená že musíme udělat sestavu pro toto kolo. Hráče dvacátého druhého kola nebylo jednoduché určit sehrálo se zde spoustu vyrovnaných zápasů a z nichž určit hráče do top "eleven" není nic jednoduchého. Pokusil jsem se tedy vybrat ty kteří podle mne byly nejlepší, také doufám že se mnou budete souhlasit.

Brankář- Filip Hrkal je stálicí v brance Klecan a je zvolen jelikož udržel čisté konto a podržel Klecany s nímž v brance získali další body

Obrana- Obranu jsem složil z trojce hráčů Velimi, Klecan a Luštěnic. Za Velim je to Lukáš Vlk který odehrál celý zápas a také udržel čisté konto v zápase proti LIbici. Druhým obránce naší trojky je obránce Klecan Lukáš Smíšek který též pomohl svému golmanovi udržet nulu. Třetí a poslední obránce je z Luštěnic které rozstříleli v Pečkách domácí pěti "kusy" zástupcem jejich týmu je mladý obránce Martin Hůlka.

Naše záložní řada je složena ze čtyř bojovníků v čele s Brandýskými středopolařemi Folwarcznym Davidem a Kubešem Martinem. Dále střelec Jiří Gába z Dobrovic a posledním záložníkem je Velimský Hruška Daniel.

Náš útok by byl smrtelný kdyby hrál takto pospolu ale naštěstí pro obrany nehraje a tak náši útočnou trojci tvoří Marcel Rodek z Klecan, který dál ukazuje svoji formu. Dále tří golový střelec Marek Ramšák z Velimi a polsedním útočníkem je Radek Miškovský z Luštenic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 21:07 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.