SESTAVA KOLA - 14.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 23.04.2016

0

Máme za sebou velmi gólově plodné kolo. V pěti zápasech padlo celkem 42 branek, což činí průměr lehce přes 8 branek na zápas! Z vámi vybraných hráčů i přesto hráli prim brankáři a dva z ních jsou opět v sestavě kola. Hlasovat pro svého favorita můžete do středy do 12:00!

V brance nejvíce toto kolo vynikali Pavel Novák z Římova a Filip Janda z Kamenného Újezdu B. Pavel Novák ze všech brankařů v tomto kole inkasoval nejmenší počet branek a proti houževnatému a fotbalovému týmu Ledenic, několikrát podržel svůj tým. Filip Janda sice lovil míč ze své sítě hned třikrát, ale dalších několik situací vyřešil bravurně a podle slov Lukáše Fouska, předváděl v brance neuvěřitelné zákroky.

V naší sestavě pak máme dva čistokrevné obránce. Tím prvním je Michal Drábek z Mladého, který proti týmu Vrábče tvrdil muziku domácí obrany a výborným výkonem se podepsal pod vysokou výhru svého týmu. Jeho parťákem pak je Petr Maršán z Římova, který se v sestavě objevuje podruhé za sebou. Opět patřil k důležitým postavám defenzivní řady Římova. Navíc ve druhém poločase přidal gól, který se nakonec ukázal jako vítězný.

Záložní formaci začneme u Aleše Prokopa z Kamenného Újezdu. Proti Slavči nejen tvořil hru, ale dvakrát se zapsal mezi střelce a neúnavně se hnal za dalšími góly. Místo v sestavě kola si zaslouží i Petr Šteyer z Dobré Vody. Ten na hřišti Lišova provětrával permanentně domácí obranu. V zápase zaznamenal hattrick a další dvě branky připravil. V záloze pak mají místo i dva hráči Trhových Svinů B. Lukáš Ebenhöh byl velmi aktivní v záloze domácího týmu a pěkným gólem se zapsal mezi střelce. Jeho kolega z týmu Pavel Bartizal se zase ukázal jako platná posila pro svůj tým, když se vrátil k fotbalu po delší době. Proti Štěpánovicím se prosadil hned dvakrát.

 

 

Útok tvoří trojice hráčů. Jakub Brousek ze Slavče by měl nahradit gólově kanonýra Tošnera. Na hřišti Kamenného Újedu se dvakrát trefil, ale na body to nestačilo. Dalším dvougólovým forvardem je Radek Candra z Dobré Vody. I on se výraznou měrou podílel na výprasku Lišova. Posledním účastníkem naší sestava kola je Jiří Vítek z Mladého. V zápase proti Vrábči ho bylo plné hřiště a za hodinu pobytu na hřiště stihl zkompletovat hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2016 19:14 do 27.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.