SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Druhé jarní kolo soutěže je za námi a my vám přinášíme další výběr toho nejlepšího, kdo bude tentokrát vaším favoritem? Výběr je tentokrát pestrý, zvítězit můžou jak střelci gólů, tak ti, kteří jím brání. Navíc i obránci se v tomto kole střelecky prosadili a výběr toho nejlepší hráče nebude jednoduchý.

 

BRANKÁŘ

 

David Burian(TJ Sokol Dublovice) – Ve vyrovnaném zápase s Prostřední Lhotou musel vytáhnout několik zákroků z  řad neuvěřitelných, silnému soupeři povolil pouze jednu jedinou branky a výrazně se podepsal pod vítězství 2:1.

 

 

 

 OBRANA

 

 

 

Václav Čanda(TJ Krásná Hora B)- Podal spolehlivý výkon, soupeři z Nové Vsi společně se svými spoluhráči nepovolil skórovat a navíc přidal i branku a asistenci.

 

 

 

Pavel Hron(FC Kňovice)- V Hřiměždicích jednoznačný vládce nad vzdušným prostorem, pohyboval se po celé délce hřiště a vždy byl tam, kde bylo potřeba, kromě defenzivní činosti zvládal i podporu útoku a vstřelil jednu branku.

 

 

 

 

Josef Kothera(TJ Krásná Hora B)- Pomohl týmu Krásné Hory udržet čisté konto a zároveň si připsal asistenci u gólu.

 

 

 

ZÁLOHA

 

 

 

Jakub Hůla(TJ Krásná Hora B)- Nejlepší hráč krásnohorské zálohy v utkání s Novou Vsí C, sice své snažení neproměnil v branku, ale podporoval své spoluhráče v obranné i útočné fázi hry.

 

 

 

Petr Spilka(FC Kňovice)- V Hřiměždicích patřil k nejlepším hráčům, na levém kraji zálohy se nebál hrát, několikrát vybojoval míč u lajny a vymyslel několik dobrých přihrávek svým spoluhráčům.  

 

 

 

Patrik Sabon(TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B)- V zápase s týmem Sedlčany C zařídil nádhernou dalekonosnou střelou alepoň bod pro svůj tým.

 

 

Vladimír Novotný(TJ Tatran Sedlčany C)– Zařídil obě branky svého mužstva při remíze s Novou Vsí B.

 

 

 

ÚTOK

 

 

 

Tomáš Rozvoral(TJ Sokol Dublovice B)- V těžkém utkání s Prostřední Lhotou otevřel dalekonosnou ránou skóre a přispěl tak k překvapivé výhře Dublovic 2:1.

 

 

 

Petr Moudrý(TJ Sokol Kosova Hora B)- Dvěma góly se podepsal po vítězství Kosovy Hory nad Vysokým Chlumcem

 

 

 

David Krůta(TJ Sokol Dublovice B)-  Podruhé za sebou se objevuje v sestavě kola, tentokrát i s gólovým zápisem. Ve vyrovnaném zápase se silnou Prostřední Lhotou zařídil rozhodující brankou první jarní body pro Dublovice.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 22:38 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.