SESTAVA KOLA - 17.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Je za námi další jarní kolo a Vy máte možnost, jako každé pondělí, hlasovat o nejlepšího hráče. Hodně gólové kolo přineslo mnoho adeptů na celkového vítěze, máme tady několik hattricků a dokonce i jednoho, který se trefil šestkrát v jednom zápase. Podpořte svého favorita a posílejte hlasy, hlasovat můžete do středečního poledne…

 

Milan Ulaga – Brankář týmu TJ Jáchymov, který podržel svůj tým v zápase s Dolním Rychnovem a výrazně se podepsal pod výhru Jáchymova svými skvělými zákroky.

 

David Novotný – Obránce týmu Ostrov B, který patřil v zápase s Lipovou k nejlepším hráčům a s přehledem zvládnul svůj první start po zranění.

 

Derek Masopust – Obránce týmu TJ Jiskra Plesná, kterého můžete najít na postu předstopera. V zápase s Kynžvartem byl vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu, kterému pomohl k zisku dvou bodů.

 

Dominik Branný – Záložník týmu FK Stará Chodovská, který poctivě bránil a byl hodně vidět ve hře dopředu, ale nezapomínal na hru i dozadu a patřil k nejlepším hráčům svého týmu.

 

Alexandr Stanko – Hráč Slavkova, který ve svých 43 letech patří mezi opory a zkušené mazáky svého týmu a dlouhodobě podává výborné výkony, které ho nechávají pořád hrát 1.B třídu, Alexandra podporuje hned několik dalších takových matadorů v týmu, kteří jsou doplněni o více jak polovinu mladých dorostenců.

 

Marek Kysilka – Útočník Kynžvartu, který gól sice nedal, ale rval se za svůj tým a svou bojovností a výborným výkonem pomohl svému týmu k zisku jednoho bodu na hřišti v Plesné.

 

Karel Hamberger – Karel byl vyhlášen nejlepším hráčem svého týmu a jedním gólem pomohl k výhře svého týmu nad Starou Chodovskou, když je doma porazili 2:1.

 

Lukáš Tamajka – Jeden z hattrickových střelců v zápase proti trápící se Studánce. Lukáš dal poslední tři góly svého týmu a spolu s Danielem Houdkem byli vyhlášeni jako hráči zápasu.

 

Daniel Houdek – Daniel nastartoval svůj tým, když dal první tři góly a přinesl tak klid na kopačky svých hráčů, kteří v poklidu kombinovali a mohli připravovat šance pro Lukáše Tamajku, který se rovněž trefil třikrát.

 

Petr Klaus – Petr je hráčem Ostrova B a v zápase s Lipovou byl poprvé vysunut na hrot, což hodně pomohlo nejen mu, ale i jeho týmu, když nastřílel neskutečných šest branek a zasloužil se tak o sestřelení Lipové 7:1. Klobouk dolů před střelcem…

 

Jiří Holý – Útočník Skalné, který vstřelil do 15. minuty dva góly a přinesl tak klid na kopačky svým spoluhráčům a společně dokráčeli k výhře nad Krajkovou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 21:00 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.