SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

Jičín po bezbrankové remíze zdolal hradeckou Slavii díky penaltovému rozstřelu. Tým hostů svými výkony výrazně podržel brankář Michal Puš, který během devadesáti minut předvedl několik důležitých zákroků. Na svůj výkon navázal i v rozstřelu, ve kterém zneškodnil jeden kop domácích, a pomohl tak Jičínu k dvoubodové výhře.

 

Kratonohy hrály proti Chlumci celý druhý poločas v oslabení. Aktuální lídr tabulky přesto neinkasoval a i díky gólu Jana Huňáka vyhrál 0:3. 

 

V zápase Rychnova a Červeného Kostelce dlouho nepadaly branky. To bylo zapříčiněno i dobrou hrou obran. Té rychnovské pomáhal jistým výkonem Michal Bárnet, který se podílel na odklízení centrů a blokování kosteleckých střel. Dobrý výkon obrany podpořil i rychnovský útok, jmenovitě Jiří Počtýnský, který v šestatřicáté minutě otevřel skóre. Rychnovští nakonec dovedli zápas do vítězného konce a Červený Kostelec porazili 2:0. 

 

Náchod se předvedl jako štědrý hostitel a návštěvě z Týniště nadělil devítigólovou výslužku. Ofenzivní výkon podpořil i obránce Michal Moravec, který se zapojoval do kombinací na polovině soupeře, a měl tak podíl na náchodských gólech. V náchodském dresu bylo nejproduktivnější duo Patrik Simon a Martin Malý. Prvně jmenovaný už v 28. minutě slavil hattrick, na který navázal čtvrtým gólem v závěru zápasu. Martin Malý podporoval Patrika Simona přihrávkami a své dvě asistence podtrhl gólem v závěru poločasu. 

 

Cidlina zvládla zápas s Novým Městem díky gólům Pavla Mejstříka, který ve druhém poločase dvěma góly definitivně uklidnil domácí mužstvo. Tradičním mozkem útočných akcí Cidliny byl Michal Blažej

 

Po bezbrankovém poločase se Provodovu vyplatilo nasazení Michala Rojšla. Provodovský záložník po pár minutách na hřišti otevřel skóre, aby v závěru pečetil výhru domácích 2:0. 

 

Trutnov si i v početním oslabení došlápl na tým Vysoké. Několik minut po vyloučení trutnovského obránce se prosadil Ondřej Tobiáš, který nastartoval trutnovský tým k dalším gólům. Trutnov díky tomu vyhrál 3:1. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 17:19 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.