SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 16.04.2016

0

 Máme za sebou 19.kolo IV.B. třídy a zvolili jsme sestavu kola. Jednoznačným favoritem sestavy kola Jiří Dítě z Kobylic, který vstřelil sedm branek do sítě Převýšova a na tu poslední pro jistotu nahrál. Bude ale stejně na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Robert Kysilka (Nepolisy) - Myštěves se za stavu 3:3 hodně tlačila do útoku. Pouze díky Robertovi zůstal stav nezměněný a umožnil v závěru domácím skóre navýšit. 

David Jankovský (Klamoš) – Jeho nádherná branka, po dalekonosné střele, znamenala snížení na 3:2 a dramatický konec v Hlušicích. 

Dominik Hora (Lužec) – I když Lužec vysoko prohrál, i tak podal Dominik výborný výkon, na který ovšem jeho spoluhráči nenavázali. 

Jan Batelka (Hlušice) – Výborný výkon potvrdil Honza i vstřelenou nádhernou brankou do horního růžku branky Klamoše.

Jakub Fichtner (Červeněves) - Jakub vstřelil tři góly do sítě Lužce, takže jeho hattrick se stal základem první jarní výhry jeho týmu. 

Vojtěch Gracík (Myštěves) – Vojta dva góly dal a jeden padnul po jeho střele. Ale ani jeho vynikající výkon na body v Nepolisech nestačil.

Dominik Václavík (Hlušice) – Dominik celý zápas neúnavně jezdil nahoru a dolu a byl rozdílovým hráčem ve středu zálohy. 

Tomáš Havlíček (Kobylice) - Tomáš si vítězný zápas v Převýšově užíval. Poslal několik dobrých pasů, které Jirka Dítě bezpečně přetavil v góly. 

Milan Steklý (Převýšov) – Milan podal velice dobrý výkon v prohraném zápase s Kobylicemi. Vstřelil i jednu branku z pokutového kopu. 

Jaroslav Vaníček (Nepolisy) – Jarda si zápas s Myštěvsí vyloženě užíval. Vstřelil dva góly a na jeden nahrál. Jeho branka na 3:3 byla krásnou ukázkou jeho techniky. 

Jiří Dítě (Kobylice) – Jirka řádil v Převýšově jako černá ruka. Sedm gólů sám vstřelil a pro jistotu na osmý nahrál spoluhráči před prázdnou bránu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2016 11:29 do 20.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.