SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Šestnácté kolo Okresního přeboru Nymburk se stalo opravdovou přehlídkou jasných vítězství, několikanásobných střelců a krásných branek. Střelcům vévodil třígólový Ladislav Krejčí, který pomohl Městci v heroické porážce Hrubého Jeseníku 6:0, za nejkrásnější branku se dal považovat Marešův zásah z rohového kopu bez jakékoliv teče. Dostat se do sestavy kola bylo tento týden opravdu těžké a můžeme pogratulovat všem, kteří se v ní ocitli.

Za nejlepšího brankáře kola považujeme jednoho ze tří držitelů čistých kont, Jiřího Máchu z "Kostelky." Několika jistými zákroky pomohl svému týmu k porážce Kovanic 4:0 a na jaře si stejně jako během celého podzimu drží dobrou a stabilní formu.
Opočnice sice prohrála s druhou Loučení 0:3, přesto podal v obraně dobrý výkon Matěj Strejček, který byl za svou bojovnost a snahu vychvalován zástupci Opočnice i v minulém kole. První Kostelka nedopustila překvapení a k čistému kontu dopomohla Máchovi mimo jiné dobře fungující obranná řada. V té tradičně plnil své povinnosti na jedničku Tomáš Andrle nepouštějící soupeřovi útočníky do brankových příležitostí. Nezaváhala ani druhá Loučeň, jíž pomohl k čistému kontu prozměnu důrazný a tvrdý stoper Jiří Holler. Městec deklasoval Hrubý Jeseník taktéž bez obdržené branky, o což se postaral mimo jiné dobře hrající obránce Jiří Poděbradský.
Ve šlágru kola přejelo béčko Ostré Milovice nečekaně 7:2. Dvě branky vstřelil Jiří Dozorec a výrazně dopomohl k nečekaně vysokému vítězství. Sokol Lipník uhrál první bod v sezóně remízou v Kostomlatech 3:3. O úspěch posledního týmu tabulky se zasloužil především mladší z dvojice tamních Zdeňků Doležalů, který si připsal taktéž dva zásahy. V dresu Loučeně se jednou trefil Tomáš Prisčák, který hrál skvěle dopředu i dozadu. Pozoruhodným kouskem udivil diváky jeho spoluhráč Pavel Mareš. Jeden z nejlepších kanonýrů soutěže se čistě trefil z rohového kopu, aniž by jeho střelu kdokoli prodloužil. podařilo se mu opravdu nevídané a potvrdil pověst technického hráče.
Z ofenzivnívh hráčů měl na vítězství Kostelky největší podíl střídající Michal Břichnáč, který se během čtvrt hodiny trefil na 3:0 a na 4:0. Nejlepším střelcem kola se stal Ladislav Krejčí z Městce Králové. Vstřelil hattrick a nebýt střídání v 60. minutě, možná by svůj gólový účet rozšířil.

!NEZAPOMEŇTE HLASOVAT O HRÁČE KOLA!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.