SESTAVA KOLA - 17.kolo Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 10.04.2016

0

V 17.kole se nejvýraznější postavou stal Vilém Frieb, který si doma otevřel střelnici a pomohl Ždasu ke třem bodům. Favorité z Hfk Třebíč B vydřeli na vlastním stadinu vítězství 2:0. Budišov-Nárameč překvapil vítěstvím venku u favorita soutěže Vrchoviny B 1:2. Také Kouty si vezou tři body z venkovního hřiště z posledních Čáslavic. Nová Ves potrdila roli favorita a zvítězila jasně 2:0 nad Telčí. Slavoj Třešť ubojovala domácí vítězství 3:2 s těžkým soupeřem z Náměště nad Oslavou- Vicenice. Želeta alias želejuve si odvezla vešechny body od nepříjemného soupeře Sokola Hrotovice. Všechny tyto okolnosti se promítli do sestavy kola, tak neváhejte a hlasujte pro svého favorita.

Do brány se prosadil svým kvalitním výkonem Marek Macháček Hfk Třebíč B.

Obraná řada je tříčelná a v tom to složení Tomáš Novotný Nová Ves, Jan Kříž Slavoj Třešť, který svým vítězným gólem rozhodl vyrovnaný zápas a Martin MašekHfk Třebíč B za kvalitní a bezchybný výkon.

Záložní řada vykrystalizovala takto Vilém Frieb Žďas Žďas nad Sázavou, za 4 krásné branky dále pak Jan Dobrovolný Hfk Třebíč B za agilný výkon korunovaný vítěznou brankou.  A nakonec dva jednogólový fotbalisté Martin Mareš Slavoj Třešť a Michal Vrbka Želetava.

Do útočné řady se svými výkony přihlásili Marek Ondřejka TJ Nová Ves, dále starý známý Karel Nováček, který opět potvrdil roli exelentního zakončovatele a František Tenkl, který svojí brankou otevřel účet utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.