Hráčem 17. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 10.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Nováček

41%

Karel Nováček je 30 letý útočník současně působící v klubu Fc Budišov- Nárameč. Je odchovancem Velkého Meziříčí, zde také prožil velkou část prozatimní kariéry. Odsud byl několikrát půjčen právě do Budišova- Náramče. Kam v roce 2011 nakonec přestoupil a působní zde dodnes. Dle herní šablony je to  typický hrotový hráč. Spoluhráči jej rádi vyhledávají dlouhými pasy a on jejich invenci zúročuje. O tom svědčí i fakt, že vede prozatimní tabulku střelců soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Novotný 28%
3. Martin Mašek 9%


0

 Na třetí místo jste vybrali Martina Maška z Třebíče B s necelou desetinou hlasů, ale ten zůstavá v pozadí dvou hráčů, kteří si náskok vytvořili velice posléze. Druhé místo se čtvrtinou všech hlasů Tomáš Novotný z Nové Vsi, který měl lví podíl na jistém výkonu celé obrany, sice mocně finišoval, ale první místo bylo přeci jen postaveno vysoko. A konečně vítěz hlasování o hráče kola se stavá Karel Nováček z Budišova-Náramče. Získal přes 40% všech vašich hlasů a jistě po zásluze zvítězil. A my jsme nelenili a vítěze jsme vyspovídali. Velice nás těší, že zájem o tuto anketu stoupá. Počet všech hlasů se téměř zdvojnásobil.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.