SESTAVA KOLA - 16.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 02.04.2016

0

Druhé jarní kolo je za námi a s ním i další skvělé výkony. Jedenáctka kola je hodně nabitá a tvoří ji tradiční rozestavení 3-4-3, které dává více prostoru pro obsazení útočníky. Nejvíce gólů padlo v zápase Slavie Chlístov s Rudíkovem, naopak dvě bezbrankové remízy se zrodily v Jemnicku a Výčapech. Třebelovice si doma v těžkém zápase poradily s Přibyslavicemi a Hartvíkovice měly proti Blatnici i krapet štěstí, ale tři body jim zůstaly doma. Pro hráče kola můžete hlasovat tradičně do středečního poledne !

Svatyni v jedenáctce kola tohoto týdne bude hájit Pavel Chalupa z Hartvíkovic, který zneškodnil několik pokusů Blatnice a po celý zápas svůj tým držel za vítězstvím.

Před ním se v obraně objeví Marek Vodička, který se podílel dobrými obrannými zákroky na možná trochu překvapivé remíze ve Výčapech. Vedle něj na stoperu Jan Křivánek z Jemnicka, které doma sebralo další body Studenci a Jan Křivánek byl jednou z ústředních postav, stejně jako Vojtěch Nikrmajer z Výčap, který podal opět spolehlivý výkon. 

Záložní řadu tvoří hned dvojice borců z Náměšti, konkrétně Miloslav Bukáček, který byl velice aktivní na lajně a připsal si gól a asistenci. Druhým z tohoto týmu je Pavel Kopuletý, který se představil také v dobrém světle a svůj výkon pečetil gólem. Své místo v sestavě kola si vysloužil i Ondřej Dalecký z Rokytnice, který jako první rozvlnil síť v zápase proti Okříškám a nastartoval svůj tým ke třem bodům. Čtvrtým a posledním článkem záložní řady je Jakub Pokorný z Chlístova, který se gólem podílel na kanonádě Rudíkova a po celý zápas obraně soupeře zatápěl.

Klasický útočný trojzubec tvoří trio Máca - Sýkora - Ferdan. Tito kanonýři nastříleli v uplynulém kole dohromady 5 gólů a Lukáš Ferdan se dokonce radoval z hattricku.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2016 12:00 do 06.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.