SESTAVA KOLA - 2.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Máme za sebou druhé kolo skupiny o záchranu. Opět se zrodily zajímavé výsledky, ke kterým pomohly nadstandardní výkony hráčů, kteří se dostali do sestavy kola. V tomto kole skončili tři ze čtyř utkání penaltovým rozstřelem. Bude záležet jen na Vás, komu dáte svůj hlas.

 

David Volhejn (Žacléř) - David Vychytal v zápase čisté konto, kdy svými zákroky přiváděl k zoufalství střelce Kopidlna. Navíc v penaltovém rozstřelu pomohl svému týmu k druhému bodu.
Martin Volšička (Valdice) - Výkon Martina pomohl k vítězství nad Chlumcem po pokutových kopech.
Jaroslav Janáček (Kopidlno) - Škoda, že se Jaroslavovi v zápase s Valdicemi, nepodařilo překonat gólmana Volhejna. Šancí na to měl dost. A tak skončil zápas bez branek.
Jaroslav Jiřička (Dolní Kalná) - Jaroslav podal v prvním poločase dobrý výkon a jeho poločasové střídání možná nebylo dobrým tahem.
Jiří Popelka (Žacléř) - Jirkův dobrý výkon znamenal, že obrana Žacléře nebyla překonána a Žacléř má i druhý bod po penaltách.
David Machačný (Kopidlno) - David dřel, aby jeho tým dokázal v Žacléři alespoň jednou skórovat. To se nepodařilo a jeho tým byl v penaltovém rozstřelu pokořen.
Michal Najman (Dolní Kalná) - Michal otevřel skóre zápasu v Kunčicích. To ještě netušil, že gólová přestřelka skončí v neprospěch jeho týmu.
Adam Kracík (Kunčice) - Nejlepším hráčem na hřišti v zápase s Dolní Kalnou byl Adam. Byl všude tam, kde je potřeba a má veliký podíl na bodech pro svůj tým.
Robert Mutzer (Libáň) - Robert se v zápase s Kobylicemi snažil a dřel. Ale ani jeho skvělé přihrávky ke gólu nevedly a tak skončil zápas bez branek.
Petr Klimt (Kobylice) - Kobylice v Libání gól nestřelily i když Petr k tomu měl několikrát v zápase hodně blízko.
Martin Kofránek (Chlumec) - Martin podal vynikající výkon v zápase ve Valdicích. Vstřelil vyrovnávací branku, která znamenala bod pro Chlumec.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku