SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 26.03.2016

0

Po zimní přestavce tu máme sestavu 14.kola.Do sestavy se tentokrát dostalo pět obránců a dva brankáři.Hlasovat pro obrance ale i pro jiné hrače může až do středy do 12ti hodiny.

 

Brankář

 

Pavel Kalián Gólman Viktorky Úlice v zápase proti Úněšovu předvedl několik skvělých zákroků a podílel se velkou mírou na výhře Viktorky a k tomu s čistým kontem.

 

Obrana

 

Václav Ježek - Rezervní hráč Kralovic  odvedl svojí práci na sto procent a právem mu patří místo mezi nejlepších jedenáct hráčů kola.

 

Jiří Sedlák - Obrance ve službách Slavoje nezabránil prohře svého týmu na domácím hříšti i přesto ho pán Bohm nominoval do sestavy kola.

 

Tomáš Mottl- Obránce Všerub výrazně pomohl Všerubám k výhře a jak trenér Všerub Zeman řekl: Zaslouží si být mezi nejlepšími hráči kola za to, jak dobře odvetl ,,černou práci".

 

Richard Kubasta - Obrance Nekmíře byl jeden z jedenactí hráču který podali skvělý výkon jak uvedl pan Štál:,, je težké vybrat jednoho hráče. Byl to týmový výkon každý by si zasloužil být v sestavě kola. Nechci nikoho uškodit".

 

Záloha

 

Jiří Barchanski - Záložník Manětína ve vyrovnaném zápase svými  výkony vysloužil místo mezi jedenáckou nejlepších hráču kola.

 

Jiří Zavřel - Záložník Sokolu Dobříč prohře nezabránil i přesto se dostal do sestavy kola.

 

Roman Pařík - Záložník rezervní hráč Kralovic pomohl svému týmu k vítězství a proto se dostal do nejlepší jedenáctky kola.

 

Milan Krbeček -  Obrance TJ Baník Kamenný Újezd byl jeden se strůjců vítezství nad Slavojem Žihle. Jelikož máme moc obrancu tak zaujal místo jako krajní založník protože nemůže chybět mezi nejlepšími hráči kola.

 

Útok

 

Bojan Demali- Forward ze Všerub dal branku svého týmu a pomohl týmu k vítezství.

 

František Nový- Gólman Baníku Kamenný Újezd se zasloužil o vítězství svého týmu, i přesto že v sestavě kola už máme jednoho brankáře tak si vysloužil misto mezi útočníky protože si zaslouží být mezi nejlešími hráči kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2016 12:00 do 30.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.