SESTAVA KOLA - 21.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

ČFL má za sebou opravdu zajímavé kolo. Více než polovina zápasů totiž skončila remízou, přičemž mezi remizující patřili i lídři soutěže jako Chrudim, Žižkov, Domažlice nebo Jirny. Vltavín vybojoval tři body nad Dobrovicemi až v poslední minutě a Čáslav dokázala na penalty zdolat Benešov. A ze všech zápasů nakonec také vzešla jedenáctka fotbalistů, kterým se nejvíce dařilo.

Tino Divkovič - Most
V bodový zisk Mostu nad favoritem z Jiren věřil málokdo. Přesto se domácímu týmu podařilo uhrát cennou remízu a lví podíl na ní právě Divkovič, který svými zákroky nedovolil hostům v základní hrací době ani jednou skórovat.

Jakub Jarkovský - Převýšov
Po smrtícím vstupu Viktorky Žižkov do jarní části třetí ligy jde z pražského týmu před každým zápasem veliký respekt. O to větší bylo překvapení, když Viktoriáni v Převýšově pouze remizovali. Jarkovský jako správný kapitán nejprve pomohl týmu k čistému kontu a poté v penaltovém rozstřelu proměnil rozhodující kop.

Lukáš Šlehofer - Písek
Šlehofer patří ve třetí lize k fotbalistům s nejtvrdší ranou. Zároveň platí za spolehlivého obránce. Jeho Písek sice v tomto kole prohrál na půdě Táborska, nicméně jediný gól svého týmu vstřelil právě Šlehofer.

Tomáš Valenta - Táborsko
Jihočeské derby Valentovi vyšlo. Na první gól svého týmu přihrál, druhý vstřelil povedenou ranou sám. Aktivní byl po celý zápas a při výhře svého týmu byl klíčovou osobností.

Michal Pavlata - Žižkov
Pavlata patří ve třetí lize k výrazným hráčům a ačkoli jeho tým překvapivě pouze remizoval na půdě Převýšova, Pavlata špatný zápas neodehrál. Nebezpečný byl i směrem dopředu v rozstřelu svůj pokus proměnil. 

Ondřej Janda - Vltavín
Janda přišel v zápase Vltavínu proti Dobrovici na hrací plochu až necelou půl hodinu před koncem. Přesto se stal klíčovou osobností, když v poslední minutě zápasu rozhodl brankou o výhře svého týmu.

Tomáš Matějka - Zápy
Zápas Záp s Chrudimí byl Matějky plný. A z jeho hlediska byl tak trochu jako na horské dráze. Nejprve trefil vedení svého týmu, poté neproměnil pokutový kop, který naštěstí pro něho dorazil do sítě Pávek a v závěru rozhodl vítěznou penaltou o bonusovém bodu pro svůj tým.

Lukáš Roubal - Domažlice
Remíza Brozan s Domažlicemi překvapila. Roubal se na ní podílel jediným gólem svého týmu v základní hrací době. Proměnil navíc rozhodující penaltu a tím zajistil pro Domažlice druhý bonusový bod.

Jaroslav Benda - Brozany
Brozany jsou pasovány na jasného sestupujícího a vzhledem k jejich postavení v tabulce se tomu ani nelze divit. Přesto jsou schopné uhrát alespoň bod i s týmy z horní části tabulky a zápas s Domažlicemi toho byl jasným důkazem. Benda patřil v zápase k nejaktivnějším hráčům a prosadil se i střelecky.

Aleš Melechovský - Jirny
Jirny se sice v Mostě v základní hrací době neprosadily, pokud k tomu měl ale někdo z jejich týmu blízko, pak to byl právě Melechovský. Několikrát nebezpečně vystřelil a pro Mostecké znamenal permanentní nebezpečí. Proměnil navíc rozhodující penaltu v závěrečném rozstřelu.

Lukáš Kopecký - Chrudim
Představovat nejlepšího střelce celé třetí ligy by bylo zbytečné. Svou pověst kanonýra potvrdil Kopecký i v tomto kole na půdě nebezpečných Záp, kde se střelecky prosadil hned dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.