SESTAVA KOLA - 1.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 19.03.2016

0

Skončilo nám první kolo skupiny o udržení. Jedno utkání se nehrálo a tak mohly jednotlivé týmy nominovat i víc hráčů. Favoritem sestavy kola by měl být Jiří Dítě z Kobylic, kterému se podařilo vsítit hned čtyři branky do sítě Kunčic nad Labem. Ale bude záležet samozřejmě na Vás, komu dáte svůj hlas.

 

Pavel Hampl (Libáň) - Nebýt Pavla v bráně, tak Libáň odjela z Kopidlna s prázdnou. Jeho neskutečné zákroky pomohly Libáni k zisku jednoho cenného bodu.
Jakub Navrátil (Dolní Kalná) - Chlumec nehrál v Kalné tak špatně, jak napovídá výsledek. Jakub měl velký podíl na tom, že chlumečtí střelci se ani jednou neprosadili.
Jiří Míč (Kunčice nad Labem) - Jirka to je gólová jistota. I když se jeho týmu nedaří, tak alespoň vstřelí gól a povzbudí svůj tým.
Filip Marek (Kobylice) - Obrana Kobylic pracovala velice spolehlivě a Filip byl jedním ze stavebních kamenů vysoké výhry nad Kunčicemi.
Jaroslav Vávra (Kobylice) - Kapitán Kobylic podal vynikající výkon a vstřelil dva góly. Jeho druhá branka z přímého kopu rovnou do šibenice byla exkluzivní.
Roman Hlavatý (Libáň) - Roman zmrazil hráče Kopidlna, když jeho vstřelená branka znamenala penaltový rozstřel a nečekaný bod pro Libáň.
David Machačný (Kopidlno) - Středopolař David Machačný byl nejlepším hráčem na hřišti. Své spoluhráče poslal do minimálně čtyř tutovek.
Tomáš Hampl (Dolní Kalná) - Jeho úžasné sólo přes čtyři hráče a přesné zakončení, to byla paráda, kvůli které chodí lidi na fotbal.
Miroslav Kučera (Chlumec nad Cidlinou) - Mirek se hodně snažil se stavem utkání něco udělat. Vstřelil i gól, který ovšem pro ofsajd neplatil.
Vítek Kodýtek (Dolní Kalná) - Vítek uzavřel skóre zápasu s Chlumcem nad Cidlinou. Kdyby mu střelecká štěstěna v tomto zápase přála, tak mohl mít góly tři.
Jiří Dítě (Kobylice) - Nová jarní posila Kobylic se skvěle uvedla. Jirkovi se do sítě Kunčic nad Labem podařilo vstřelit čtyři góly a to mluví za vše.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2016 12:00 do 23.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku