SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.03.2016

0

První jarní kolo přineslo vzpouru týmů z dolní poloviny tabulky, což se také odrazilo na výběru nominovaných hráčů. Dvojí zastoupení mají Veltrusy, Obříství i Dolany. A kdo že byl tím úplně nejlepším hráčem tohoto kola? To už je jen na vás!

Lukáš Procházka (Velký Borek) - Velký Borek začal jaro náramně a svou formu potvrdil i nejlepší brankář podzimní části soutěže, který opět vychytal nulu.

 

Martin Vrábel (Obříství) - Obrana Obříství povolila silnému týmu Vysoké vstřelit jedinou branku, na čemž má veliký podíl i obránce domácích Martin Vrábel, který se prezentoval spolehlivým výkonem.

 

Aleš Mráz (Libiš B) - Také Libiš předvedla v domácím prostředí výborný defenzivní výkon a Kralupy odjely s nepořízenou. Velkou zásluhu na tom má také zkušený Aleš Mráz.

 

Tomáš Svoboda (Dolany) - Čisté konto udržely v domácím prostředí i Dolany a navíc přidaly 5 gólů. Kapitán domácích Tomáš Svoboda byl zárukou neprostupnosti domácí obrany.

 

Ivo Přáda (Vehlovice) - Tento nepříliš častý střelec se do sítě Dolních Beřkovic trefil z pozice záložníka hned dvakrát a zařídil tak poměrně veliké překvapení ve prospěch svých Vehlovic.

 

David Fajt (Libiš B) - Jeho gól 5 minut před koncem zápasu zdánlivě jen dokresloval výsledek, o to krásnější ale byl! Mladý hráč Libiše se totiž trefil nádherně z veliké dálky a potěšil srdce všech fotbalových fanoušků.

 

Lukáš Smetana (Veltrusy) - Nová posila Veltrus se prezentovala uprostřed zálohy výborným výkonem. Gól si sice nepřipsala, ale individuální akce před prvním gólem byla zkrátka úchvatná!

 

Dalibor Suk (Horní Počaply) - Další nováček v naší soutěži. Přišel, viděl a vstřelil vítězný gól do sítě Všestud. Vedení Horních Počapel si mne ruce - tomu se říká povedený nákup!

 

Pavel Kubata (Veltrusy) - Svým pohybem i důrazem dělal tento útočník Veltrus po celý zápas velké problémy velezkušené obraně Pšovky B a přispěl tak k největšímu překvapení kola.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - Rychlonohý hrdina Obříství, který obě své šance neomylně zakončil a podepsal se tak pod vydřený zisk 3 bodů nad favoritem z Vysoké.

 

Jan Vondra (Dolany) - Máme tu prvního třígólového střelce jarní části soutěže. Tradiční kanonýr Jan Vondra je zřejmě ve skvělé formě a konto Hořína zatížil hattrickem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2016 12:00 do 16.03.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.