SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Brankář

Tlustý Vladimír – Hořice B

Brankář záložního týmu z Hořic B, který byl třikrát vyhlášen hráčem zápasu. Je velkým fanouškem Arsenalu Londýn, jak je vidět na přiložené fotce. Svým brankářským uměním dopomohl ke krásnému umístění po první části sezóny, když se Hořice B usadily na 6. Místě tabulky OP.

 

Obránci

Novotný Lukáš – Milíčeves

Jako obránce byl 5x vyhlášen hráčem zápasu. Z postu defenzivního hráče vstřelil  9 branek, čímž se umístil na druhém místě ve střelecké tabulce za Wojcikem z Nové Paky. Jinak je to můj velký kamarád a spolužák ze školy. Přezdívaný je CHOBOT.

 

Jisl Lukáš – Nová Paka

Stavební kámen obranné řady Lídra z Nové Paky.  Již několik let je oporou tohoto týmu a bez něj by to asi nebylo v Nové Pace ono. Hráčem zápasu byl zvolen 4x a vstřeli z postu stopera 6 branek.

 

Scháňko Tomáš – Chomutice

Opora týmu z Chomutic, kde tvrdí muziku v obranné řadě. Také hrával v SK Jičín. Hráčem zápasu byl zvolen 1x a vstřelil tři branky v první polovině soutěže.

 

Záložníci

Ponikelský Vojtěch – Lužany

Kapitán Lužan, který rozdává radost v záložní řadě společně s dalším výborným fotbalistou Jardou Patřínem. Nutno dodat, že také hrával v SK Jičín. Vstřelil dvě branky a hráčem zápasu byl zvolen také 2x.

 

Ernst Michal – Hořice B

Výborný záložník z týmu Hořic B, který se stal hráčem zápasu 4x.  Je na druhém místě střelecké tabulky, když stejně jako Lukáš Novotný z Milíčevse vstřelil  úctihodných 9 branek.

 

Michálek Lukáš – Chomutice

Můj dobrý kamarád a spoluhráč z SK Jičín, ještě nedávno působil v Lázních Bělohrad, ale teď rozdává radost v Chomuticích, které se hlavně díky jemu pohybují na špici tabulky OP. Vstřelil 4 branky a dvakrát byl vyhlášen hráčem zápasu.

 

Šafařík Milan – Kopidlno B

Hráč záložního týmu z Kopidlna B, byl vyhlášen 3x hráčem zápasu a vstřelil 6 branek. Byl určitě nejlepším hráčem Kopidlna B v první části sezóny.

 

Útočníci

Wojcik Dan – Nová Paka

Největší hvězda soutěže, když tento útočník z Nové Paky vstřelil 15 branek. Byl také nejčastěji voleným hráčem zápasu, když byl zvolen celkem 7x. Budeme zvědaví na jaké metě se zastaví jeho střelecký koncert v této sezóně.

 

Novotný Jaroslav – Chomutice

Spoluhráč Lukáše Michálka, když branky střílel často z jeho přihrávek. Vstřelil celkem 9 branek a 5x byl zvolen hráčem zápasu. Jeho přezdívkou je Jájin.

 

Suchánek Radek – Lázně Bělohrad B

Zkušený matador z týmu Lázní Bělohrad B, který by mohl svým nadšením a fotbalovým umem učit mladé naděje v Bělohradě. Vstřelil celkem 9 branek a 4x byl zvolen hráčem zápasu.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.