SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. V připojené galerii můžete vidět zajímavé a urputné souboje obránců, přesné přihrávky záložníků, ale i skvělé zákroky golmanů. Nezapomínáme ani na rozhodčí, bez kterých se fotbal hrát nedá.

BRANKÁŘ

Jakub Hebík – Křelovice, desátý tým průběžné tabulky, dokázaly jako jediné spolu s lídrem z Vejprnic srazit počet inkasovaných branek pod dvacet. Třiadvacetiletý gólman naskočil v sedmi duelech a inkasoval pouze devětkrát, dvakrát dokonce udržel čisté konto.

 

OBRÁNCI

Josef Bernard – Spolehlivý dvacetiletý obránce lídra z Vejprnic naskočil do jedenácti utkání a vsítil čtyři branky. Jeho tým inkasoval na podzim pouze šestnáct branek a tento mladý hráč byl jen u sedmi. V hokejové terminologii to tak máme osobní povedenou statistku -3.

 

Václav Šiml - Nejpříjemnější překvapení podzimu jsou Mladotice, které zakončily podzim na druhé příčce. Zdobí je poctivý útok i obrana. Ta inkasovala pouze jednadvacet branek a jednou z opor je osmadvacetiletý Šiml. Ten naskočil k sedmi duelům a obrana s ním inkasovala pouze osm gólů, dále přispěl k čistému kontu na půdě lídra z Vejprnic, dvě branky navíc vsítil. Jedna byla dokonce vítězná.

 

ZÁLOŽNÍCI

Vojtěch Sláma – Středopolař Kozolup, kterým se v lize dlouho dařilo, ale nakonec jim příliš nevyšel závěr. Nejlepší útok ligy má nejlepšího střelce jen v těsném závěsu za těmi nejlepšími celé ligy. S podzimem se rozloučil vstřeleným gólem v posledních třech utkáních. Jen o branku zpět zůstali další dva spoluhráči Tejc a Čech.

 

Václav Kasl – Útočně laděný třiadvacetiletý šikula z Blatnice nastřílel devět branek a což je pro aktuálně jeho sedmý tým tabulky více jak třetina všech gólů. S podzimem se rozloučil dvěma brankami v Heřmanově Huti.

 

Milan Gleissner – Záložník Ledců své střelecké choutky přetavil v osm nastřílených gólů v podzimní části. Hru ale umí i tvořit, jeho tým na jednom střelci nestojí, prosadilo se jich na podzim hned jedenáct. I jemu se poslední kolo povedlo, připsal si na půdě silných Kozolup finální asistenci u rozhodující trefy a další – uklidňující, sám přidal.  

 

Jiří Šnajdr – Spíše útočník Kožlan si v naší sestavě našel místo na psotu záložníka. Nejlepší střelec svých barev se prosadil na podzim šestkrát a dopomohl tak vlekou měrou k aktuálnímu devátému místu v tabulce. Poslední kolo v Líních mu sedlo, dvě branky dal a další dvě připravil pro své spoluhráče, z toho jedna byla využita.

 

ÚTOČNÍCI

Patrik Mazák – Střelec Trnové pálil opravdu ostrými. Jeho tým skončil sice v tabulce na poslední příčce a nastřílel čtyřiadvacet branek, polovinu z nich ale právě tento šikula. Stylově se rozloučil s podzimem výhrou 2:0 nad Křelovicemi a vsítěním obou branek. Přijde vám to ještě málo? Dobrá, přisadíme, dalších deset gólů stihl za B-tým!

 

Filip Socha – Nečtinský kanonýr zůstal stejně jako kolega z Trnové na počtu dvanácti nastřílených branek za podzimní část. Je to více jak třetina všech branek jeho barev a má tak velkou zásluhu na průběžné čtvrté příčce. I on s dokázal s rokem 2015 rozloučit dvěma brankami, trápil domácího lídra z Vejprnic.

 

Miroslav Adam – O branku pozadu zůstal za svými dvěma kolegy kanonýr Heřmanovy Huťě, zapsal si tedy gólů jedenáct. Jeho tým celkově praktikuje útočný fotbal, má na průběžném šestém místě třetí nejlepší útok. V devatenácti letech však předvádí skvělé výkony, v desátém kole například “sám“ svými dvěma trefami sestřelil Dolní Bělou.

 

Michal Bernášek – Jednadvacetiletý forvard Dolní Bělé ve třetím nejhorším útoku ligy nastřílel povedených devět branek. Další tři přidal navíc za B-tým. V A-týmu je to více než třetina všech branek svých barev. V jedenáctém kole nastřílel Blatnici dokonce čtyři góly, hattrick stihl za sedmatřicet minut.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.