Hráčem Podzimu, Okresní přebor Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Milan Gleissner

65%

Záložník Ledců své střelecké choutky přetavil v osm nastřílených gólů v podzimní části. Hru ale umí i tvořit, jeho tým na jednom střelci nestojí, prosadilo se jich na podzim hned jedenáct. I jemu se poslední kolo povedlo, připsal si na půdě silných Kozolup finální asistenci u rozhodující trefy a další – uklidňující, sám přidal.  Vy jste jej odměnili pětašedesáti procenty všech hlasů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Socha 30%
3. Miroslav Adam 1%


0

Filip Socha – Nečtinský kanonýr zůstal stejně jako kolega z Trnové na počtu dvanácti nastřílených branek za podzimní část. Je to více jak třetina všech branek jeho barev a má tak velkou zásluhu na průběžné čtvrté příčce. I on se dokázal s rokem 2015 rozloučit dvěma brankami, trápil domácího lídra z Vejprnic. A i nejen za tento počin jste si na něj vzpoměnli ve více jak třiceti procentech případů!

 

Miroslav Adam – O branku pozadu zůstal za svými dvěma kolegy kanonýr Heřmanovy Huťě, zapsal si tedy gólů jedenáct. Jeho tým celkově praktikuje útočný fotbal, má na průběžném šestém místě třetí nejlepší útok. V devatenácti letech však předvádí skvělé výkony, v desátém kole například “sám“ svými dvěma trefami sestřelil Dolní Bělou. Odměnou mu může být tak i bronz v naší anketě Hráč podzimu! 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.