SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Podzimní část fotbalové sezóny 2015/2016 je už nějakou tu dobu za námi, týmy už mají po závěrečných akcích a hráči si užívají zaslouženého volna. Web fotbalunas.cz je tu pro vás ale i o zimní přestávce a stále vás bude obdařovat informacemi z vaší oblíbené ligy. Ani s anketami jen tak nepřestaneme a právě nyní vám jednu přinášíme. A to rovnou tu nejdůležitější. Pojďte společně s námi vybrat fotbalového krále podzimu 1. A třídy skupiny A. Vybrali jsme rozestavení 3 – 4 – 3  a zde vám představujeme nominované hráče. Je jen na Vás, kdo se stane Hráčem podzimu 2015.



Svatopluk Rychtecký

Brankář Polné, který sice neodchytal všechny zápasy svého týmu, ale pokaždé, když se do brány postavil, pomohl týmu svými skvělými výkony.

 

Dominik Vlček

Speřický obránce, který skvěle odvádí svoji defenzivní práci, ale když je potřeba, umí podpořit i útok.

 

Jan Dvořák

Jistota v defenzivě béčka Polné. Hráč, který umí přitvrdit a velmi těžko se přes něj přechází.

 

Ondřej Šuranský

Velmi šikovný obránce Kamenice nad Lipou, který by pro svůj tým udělal prakticky vše a to se odráží i v jeho výkonech na hřišti. Proto si i on vysloužil místo v naší sestavě podzimu.

 

Jakub Mišovic

Velmi důležitý hráč týmu TJ Sokol Leština, kterém use na podzim podařilo získat nejvíce ocenění Hráč zápasu ze všech a to 6. I proto si Jakub určitě zaslouží být v naší sestavě podzimu.

 

Lubomír Vařejka

Hráč Luk nad Jihlavou, který skvěle plní jak defenzivní, tak i ofenzivní povinnosti.

 

Martin Nepovím

Jeden z tahounů Ledče nad Sázavou s neuvěřitelným přehledem. Ví přesně, kdy nahrá, kdy vystřelit, a když má balón, soupeř musí být v největší pohotovosti.

 

Martin Pohan ml.

Speřický mladíček, kterému se poštěstilo hrát v jednom týmu se svým otcem. Na rozdíl od něj ale gólům nebrání. Spíše naopak, dává jednu branku na druhou a i přes to, že ve většině zápasů nastoupil na hrotu, může s klidem hrát i na kraji zálohy.

 

Jan Bláha

Kanonýr Ledče nad Sázavou, kterému se za podzim podařilo nastřílet 13 gólů a i díky jeho brankám se Ledeč vyhřívá na 1. místě tabulky.

 

Tomáš Sedláček

Jeden z nejobávanějších hráčů ligy. Jeho forma nahání strach většině soupeřů. Aby taky ne. Na podzim se tomuto dobronínskému ostrostřelci podařilo skórovat už 15x.

 

Jan Hrdlička

S 16ti brankami je to prozatimní nejlepší střelec soutěže a hlavně díky němu je jeho tým z Luk nad Jihlavou stále na dostřel prvním třem celkům. Jak nám sám v rozhovoru potvrdil, tento podzim prožívá jedno z nejkrásnějších sportovních období a my mu přejeme, aby to tak pokračovalo i dál.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.