SESTAVA KOLA - 16.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 22.11.2015

0

Poslední kolo a poslední hlasování o jeho nejlepšího hráče. ČFL si pro nás připravila na závěr zajímavé osudy! Kolín překvapil i díky Janu Štočkovi výhrou na půdě lídra tabulky Vltavínu, Benešov si vyšlápl na Písek a Radim Holub vstřelil ve svém posledním zápase za Chrudim hattrick. Podobný kousek se podařil i Josefu Markovi z Viktorie Žižkov, který jím navíc otočil zdánlivě prohraný zápas na půdě Králova Dvora. Kdo nakonec vzejde z vašeho hlasování jako nejlepší hráč poslední kola? Hlasování běží opět až do středečního poledne!

Luděk Frydrych - Kolín
Vyhrát na půdě Vltavínu, to chce nejen zkušenosti a sílu směrem dopředu, ale také pevnou jistotu na brankové čáře. Tu Kolínu Luděk Frydrych dodal a na půdě nejlépe střílejícího celku soutěže ani jednou neinkasoval.

Michal Švejda - Štěchovice
Pro Štěchovice byl zápas na půdě Čáslavi extrémně důležitý, protože v případě prohry by zůstali v nebezpečném kontaktu se sestupovými příčkami. Svůj zápas nakonec zvládli a to i díky Švejdovi, který nejen dobře bránil, ale i díky svému šťastnému gólu dostal svůj tým do klíčového vedení.

Petr Pavlík - Zápy
Pavlík není díky svým schopnostem a zkušenostem v sestavě kola poprvé. Tentokrát se o ní zasloužil perfektním výkonem při výhře svého týmu nad silnými Domažlicemi. Nádhernou střelou z dálky vstřelil vítězný gól.

Jiří Adámek - Chrudim
Adámek hrál za Chrudim svůj poslední zápas a nutno podotknout, že podařený. Podílel se na jedné vstřelené brance, obětavou prací směrem dozadu držel na uzdě dobrovické ostrostřelce.

Martin Štancl - Benešov
Benešov zvládl domácí duel s Pískem na výbornou a Martin Štancl jej ozdobil nádhernou trefou z trestného kopu. Tímto vyrovnáním nakopl tým ke konečnému obratu.

Tomáš Labík - Převýšov
Výhra na hřišti Brozan byla pro Převýšov povinnost. Přesto není žádný ze zápasů třetí ligy jednoduchým. Labík se proti outsiderovi dokázal prosadit a svou trefou dodal spoluhráčům potřebný klid.

Michal Sedláček - Benátky
Další z často nominovaných hráčů. I tentokrát se Seláčkovi dařilo. Ačkoli se nezapsal mezi střelce, odcentroval na obě branky svého týmu a několika dalšími výzvami jeho spoluhráči pohrdli.

Jan Stoszek - Táborsko
Jana Stozska bylo v utkání proti Mostu doslova plné hřiště. Pro svého soupeře znamenal permanentní nebezpečí, jednou se prosadil z penalty, podruhé pak přesnou hlavičkou.

Jan Štoček - Kolín
Štoček byl na horké půdě Vltavínu po celý zápas velmi aktivní. Z toho následně pramenily šance, přičemž jedna z nich skončila gólem. Štoček perfektně vystihl úmysl gólmana Hlaváče a poslal svůj tým do vedení, které už Kolín nepustil.

Josef Marek - Viktoria Žižkov
Žižkov prohrával na půdě Králova Dvora o poločase o dvě branky a takové situace už většinou končí třemi body pro domácí. Tomu se postavil Marek na odpor a svým čistým hattrickem dokázal skóre otočit. Tři body putovaly do Prahy.

Radim Holub - Chrudim
Jméno Radka Holuba asi není nutné dlouze přestavovat. Góly sázek zkušeně už v naší nejvyšší soutěži, a když se měl loučit s dresem Chrudimi, pojal to stylově. Hattrickem sestřelil Dobrovici a loučil se jako hrdina. Bravo!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.11.2015 12:00 do 25.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.