SESTAVA KOLA - 15.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 14.11.2015

0

Zimná přestávka čeká už brzo i ČFL, která se chystá na své poslední kolo roko 2015. To ale rozhodně nemění nic na tom, že za předposlední kolo je připravená ideální sestava, kterou tvoří tentokrát až na dvě výjimky výhradně střelci! A v několika případech i s více zářezi na pažbě. Střeleckým králem kola se pak stal mostecký Jiří Sodoma, který hattrickem sestřelil Brozany. Bude mu tento úspěch stačit, nebo se na trůn posadí někdo jiný? Rozhodnete o tom opět vy, hlasující!

Filip Nguyen - Union
Není to poprvé, co se mladý brankář z Nového Bydžova postavil do branky v ideální jedenáctce kola. Tentokrát si na něm vylámali zuby všichni střelci Štěchovic, kterým nedovolil skórovat ani z pokutového kopu. Jeho výkon byl základem pro výhru Unionu.

Tomáš Živnůstka - Union
Podobně jako Nguyen měl i Živnůstka v zápase se Štěchovicemi spousty práce. Poradil si s ní na výbornou a je jedním z hlavních strůjců úspěchu Unionu.

Jiří Váňa - Dobrovice
Zápas Dobrovice s Čáslaví skončil debaklem, přičemž se hostujícímu celku nepodařilo ani jednou skórovat. Váňa se v zápase projevil jak směrem do zadu, kdy pracoval perfektně, tak dopředu, když se dokázal i gólově prosadit.

Miroslav Podrazký - Viktoria Žižkov
Žižkov si doma s Tachovem hravě poradil a právě Podrazký na tom měl veliký podíl. V obraně odváděl po celý zápas kvalitní práci, v útoku byl snad ještě aktivnější. Gól z pokutového kopu v závěru zápasu si zasloužil.

Radim Nečas - Jirny
Slavné jméno tentokrát dosáhlo jeho věhlasu. Nečas se v zápase s Benešovem dvakrát zapsal mezi střelce a výrazně tak pomohl svému týmu k jenobodovému zisku.

Tomáš Dočekal - Viktoria Žižkov
Druhý zástupce pražského týmu v naší sestavě. Dočekal se dostal v zápase s Tachovem do mnoha šancí a ačkoli proměnil jen jednu z nich, svou aktivitou dělal soupeři neustálé potíže.

Radim Macháč - Vltavín
Vltavín vyloupil Převýšov a nastřílel přitom hned čtyři branky. Pod první se podepsal Macháč asistencí, druhou vstřelil sám a výrazně tak pomohl celému týmu při cestě ke třem bodům.

Michal Sedláček - Benátky
Tradičně nebezpečný Sedláček projevil své schopnosti i na půdě Táborska. Benátky sice odcházely ze hřiště jako poražený tým, herně však rozhodně nepropadly. Spíše naopak! Přesto se radovaly z gólu jen jednou a to právě díky Sedláčkovi.

Pavel Čapek - Benešov
Zápas Jiren s Benešovem skončil jako přestřelka, ve které padlo celkem osm branek. Hned dvě z nich si vzal na starost právě Čapek a z velké části díky němu si tak odvezl Benešov z horké půdy v Jirnách alespoň bod.

Jiří Sodoma - Dobrovice
Zde není moc co dodávat. Dobrovice doma Čáslav jasně deklasovala a Sodoma se na tom podílel hattrickem. Gólů přitom mohl dát i víc, šancí měl totiž snad na tři zápasy.

Martin Surynek - Most
V extrémně důležitém zápase Most nezklamal a vyprovodil Brozany domů se čtyřmi brankami. Surynem se trefil dvakrát, jednou napálil břevno a hned několik šancí zahodil. Směrem dopředu byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem domácího celku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2015 12:00 do 18.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.