SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Předposlední kolo a to kolo 12. je za námi a Vy máte zase možnost hlasovat pro svého favorita. Hlasy můžete posílat do středečního poledne.

Jiří Šabata – I když jeho tým prohrál na hřišti v Žinkovech 2:1, tak on patřil k tomu lepšímu z týmu Blovic a svými zákroky dlouho držel naděje Blovických na nějaké body.

 

Martin Hohlberger – V zápase proti Klášteru patřil k nejlepším na hřišti a pomohl svému týmu, k vysokému vítězství 1:6.

 

Lukáš Zajíc –Obránce Nepomuku, který pomohl svému týmu k výhře nad Letinama a i když zápas nemohl dohrát kvůli zranění, tak se stejně prodral mezi naši nejlepší jedenáctku kola.

 

Václav Klasna – I když jeho tým Letin prohrál doma 1:2 s Nepomukem, tak si místo v naší sestavě určitě najde za svou bojovnost v zápase, když odehrál celý zápas s nataženými třísly a ještě k tomu patřil mezi nejlepší hráče zápasu.

 

Miroslav Greguš -  Kapitán týmu TJ Slavoj dvorec, který sice prohrál na hřišti Kasejovic, ale on si díky svému gólu a své bojovnosti místo v naší jedenáctce určitě zaslouží. Ze středu zálohy rozdává krásné míče, podrží balón když je třeba a často schytá hodně kopanců.

 

František Lösh – Kapitán týmu Chlumčan, který patřil k nejlepším hráčům v zápase s Lužanama a pomohl svému k týmu k jednomu bodu.

 

Petr Trdlička – Kapitán týmu Dobřan patřil k nejlepším hráčům na hřišti a v derby dovedl svůj tým k cennému vítězství doma proti Vstiši.

 

Tomáš Klíma – Dlouhodobě patří v týmu Kasejovic k nejlepším hráčům a svými dvěma góly v zápase proti Dvorci nasměroval svůj tým k výhře 5:2.

 

Zdeněk Bultas – V zápase proti Klášteru byl nejvýraznější osobností, když vstřelil 4 góly a výrazně tak pomohl svému týmu k vítězství nad Klášterem.

 

Josef Schamberger – Útočník Chotěšova, který v zápase proti Předenicím patřil k nejlepším hráčům a svou aktivitou dopředu i dozadu výrazně pomohl svému týmu k důležitým třem bodů, svůj výkon podtrhl dvěma brankami.

 

 

Filip Švejda – Útočník Žinkov se postaral o jediné dva góly svého týmu proti Blovicím a v naší sestavě nesmí chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.