Hráčem 12. kola, Okresní přebor Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Zajíc

53%

Lukáš Zajíc - to je vítěz naší ankety, který suverénně převálcoval všechny soupeře a dostal od Vás 53% hlasů. Lukáš je krajní obránce Nepomuku B, který odmakal zápas s Letinama a pomohl svému týmu k vítězství 1:2. Jeho tým tak mohl zůstat v úzkém kontaktu se špicí tabulky. Ve svém týmu patří k oporám a předvádí stabilní a vyrovnané výkony. Lukáš se tímto vítězstvím přiblížil k tomu, aby se dostal do sestavy kola pro celý podzim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Klíma 20%
3. Václav Klasna 15%


0

Jako druhý se umístil Tomáš Klíma s 20% hlasů, hráč týmu TJ Sokol Kasejovice. V zápase proti Dvorci zaznamenal dva zásahy, když prvním gólem v 9. minutě poslal svůj tým do vedení a druhým gólem zvyšoval na 4:2 z pohledu domácích a uklidnil tak svůj tým, který nakonec vyhrál 5:2.

 

Na třetím místě se umístil Václav Klasna z  týmu SK Letiny, který od Vás získal 15% hlasů. Hráčů Letin bylo tak málo, že Václav musel nastoupit i se zraněním, když ho bolela natažená třísla. On zápas dohrál až do konce a za svou bojovnost se dostal až do sestavy kola.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.