SESTAVA KOLA - 14.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Přínášíme poslední podzimní sestavu kola. V závěrečné jedenáctce jsme použili osvědčené rozestavení 4-4-2. Dvojí zastoupení v ní má opět Jemnicko, které s bravurou dokázalo zkrotit oživený Herálec. Opomenout jsme nemohli ani dvojici chotěbořských hráčů, jejichž tým potvrdil vzestup vítězstvím v Žirovnici. Zajímavostí je post brankáře, na kterém dnes stojí ryzí obránce!

Při naší procházce sestavou začněme tím nejzajímavějším- Přibyslav zažila nečekanou krizi na postu brankáře, což v praxi znamenalo, že se do branky postavil obránce B týmu Bohumil Mokrý, jenž podal tak zodpovědný a povedený výkon, že jsme jej za jeho hrdinský počin prostě museli nominovat!

Obrana je poskládána ze samých zkušených zadáků, spolehlivých opor svých týmů. Bítešský kapitán Ladislav Střecha a Jiří Kincl z Jemnicka jsou toho zářným příkladem, ale platí to i o Jiřím Šebestovi ze Sapeli a jeho víkendovém soupeři Josefu Kafkovi z Meziříčí.

Zálohu tvoří chotěbořský dříč Martin Koutný, dále tvůrci hry a střelci důležitých branek Lukáš Rampír z Okříšek a Dan Hejkal z Brodu. Zálohu již po několikáté dotváří humpolecký režisér hry Jiří Pikl.

V útoku jsme vsadili na osvědčené střelce uplynulého kola, kteří nejsou v naší sestavě žádnými nováčky. Luboš Morkus z Jemnicka se pravidelně střídá se svým spoluhráčem Frantou Křížem a ani chotěbořský Petr Hanousek tu není poprvé...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Marek Pavliš

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.