SESTAVA KOLA - 14.kolo Divize C, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Máme za sebou předposlední kolo podzimní části a čekají nás ještě dvě sestavy kola. Do této se nám dostali hráči, kteří dost měli veliký vliv na výsledky v jejich zápasech. Hlasujte pro svého favorita a pošlete mu co nejvíc hlasů…

Miroslav Hyka (FKP Turnov) - V bezbrankovém zápase s Jaroměří kralovali oba gólmani. Protože si Turnov připsal vítězství po penaltách, tak se do sestavy kola dostal právě Miroslav.
Nermin Crnkič (Jablonec n.J.) - Nermin z Bosny neustále zaměstnával obranu hostí, jejich obráncům se točila z něj hlava. Navíc i vstřelil branku.
Adrian Rolko (Olympia HK) - Adrian podává stabilně výborné výkony v obraně Olympie. Tentokrát svůj výkon podpořil vítěznou brankou v Trutnově, kterou vstřelil v nastavení zápasu.
Jan Holub (Jaroměř) - Honza se celý zápas snažil s výsledkem něco udělat. Sám se dostal do dvou gólových šancí a několikrát poslal své spoluhráče do gólovky.
David Bereš (Suchdol) - David byl jasným rozdílovým hráčem zápasu. Přihrál svým spoluhráčům na tři góly a při troše štěstí mohl vstřelit dva góly i sám.
Martin Strasmeier (Letohrad) - Tento vysoký obvykle stoper hrál na hrotu útoku a patřil k hvězdám utkání, nebezpečný ve vzduchu sklepával míče, ale i na zemi hodně trápil ústeckou defenzívu. Jeho souboje se stejně vysokým Chlebounem /někdy na ostří nože/ patřily k ozdobám utkání.
Zdeněk Vaňous (Ústí n.O.) - Ústecký kapitán byl nejlepším hráčem na hřišti, útočil, bránil, vyvážel míče, domácí mu dokázali vzít míč jen za cenu faulů, nahrál na oba góly. Zcela mimořádný výkon!
Petr Stromecký (Nový Bor) - Petr byl nejlepším hráčem zápasu S Vysokým Mýtem. Navíc vstřelil vítěznou branku utkání.
Milan Ujec (Živanice) - Milan opět potvrdil, že má skvělou střeleckou formu. Jeho dvě branky hodně přispěly k jednoznačné výhře v Jablonci. Jeho výborný výkon ocenili i soupeři.
Martin Hruška (Dvůr Králové n.L.) - Martin je poslední dobou tahounem Dvora a  díky jeho brankám získává Dvůr další body v divizní tabulce. Tentokrát byl Martin jedním z hlavních strůjců demolice Semil.
Patrik Zolotuchin (Admira Praha) - Patrik je hráčem na pomezí áčka a béčka. Ale když nastoupí za první tým, tak na hřišti nechá vše. V tomto zápase mu byla odměnou jeho branka, která znamenala pro Admiru tři cenné body.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.