SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Máme tu pro vás předposlední sestavu kola letošního kalendářního roku a opět je z čeho vybírat. Ve většině zápasů se to jen hemžilo kvalitními individuálními výkony. My se snažili vybrat ty nejlepší z nich a na vás je rozhodnout o Hráči kola!

Brankář - Jaroslav Černý sice v zápase s Kaplicí dvakrát inkasoval, ale nebýt jeho dalších perfektních zákroků Ševětín by určitě na tři body nedosáhl.

Obránce - Jindřichohradecký Daniel Cettl nastoupil v zápase proti Hrdějovicím pro něj na netradičním postu stopera a ještě k tomu s lehčím zraněním nohy, přesto patřil k výrazným oporám svého týmu a odehrál celé utkání.

Obránce - Roudenský kapitán Jan Rezek opět spolehlivě dirigoval obranu svého týmu a sám dobrým uvolněním a krásnou přihrávkou založil první gólovou akci.

Obránce - Jiří Dráb zakončil svou individuální akci vedoucí brankou Dobré Vody a po celý zápas předváděl opravdu dobrý výkon.

Záložník - Filip Votava rozhodl brankou v samotném závěru utkání o zisku tří bodů pro oslabený Jindřichův Hradec, který v té době hrál v deseti.

Záložník - Martin Slípka režíroval hru Slavie ze středu pole a svůj výborný výkon podpořil jedním gólem ze hry a druhý přidal z penalty.

Záložník - Jan Květoun se postaral o důležitou vedoucí branku Lokomotivy v duelu s Ledenicemi.

Záložník - Roudenský Pavel Florek udělal gólovou tečku za povedenou akcí, kterou založil jeho spoluhráč Jan Rezek.

Útočník - Ani je dva góly Ledenicím body nepřinesly, ale za svůj střelecký kousek si určitě místo v sestavě zaslouží, řeč je o Michalu Bezovi.

Útočník - Ondřej Jánošík se postaral o třetí a zároveň vítězný gól Lokomotivy.

Útočník - Slávista Leoš Hromádka sice gól nedal, ale svými rychlými a nebezpečnými průniky po celý zápas hodně větral obranu Čtyráku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.