SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

V sestavě kola tentokrát nenajdeme žádné čtyřgólové střelce, ani střelce hattricků. Šanci tak možná budou mít hráči mimo útočné řady, například záložník Lukáš Rákosník byl velmi vidět při zakládání akcí Prostřední Lhoty proti Kňovicím. Výraznou postavou byl také brankář Jaroslav Ježek, který pochytal několik tutovek Sedlčan a podepsal se výrazně pod výhru Jesenice. Zaslouží si tito dva váš hlas nebo máte jiné favority?

BRANKÁŘ

 

Jaroslav Ježek(TJ Sokol Jesenice) – V napínavém utkání proti Sedlčanům C podržel svými zákroky Jesenici a a výrazně se podepsal pod výhru 2:1.

 

OBRANA

 

Jakub Haniš(TJ Prostřední Lhota)- Prostřední Lhota jako jediná v tomto kole odehrála zápas s čistým kontem, zásluhu na tom měla spolehlivá stoperská dvojice Haniš – Diviš, která Kňovicím za celý zápas téměř nic nedovolila.

 

Jaromír Diviš(TJ Prostřední Lhota)- Vzadu podal spolehlivý výkon proti Kňovicím, navíc byl platný i ve hře dopředu, sólem přes téměř celé hřiště založil rychlou akci, po které padl druhý gól Prostřední Lhoty.

 

Zdeněk Pilík(TJ Sokol Kosova Hora B)- Vybírat hráče z Kosovy Hory je těžké, protože celý tým šlape na výbornou, i když výhra 8:1 nad Krásnou Horou vypadá jednoznačně, tak hlavně v úvodu nešlo pro obranu se Zdeňkěm Pilíkem o úplně jednoduché utkání.  

 

ZÁLOHA

 

Lukáš Rákosník(TJ Prostřední Lhota)- Nejvýraznější hráč utkání Prostřední Lhota – Kňovice, jeho rychlé nohy motaly hlavu Kňovickým obráncům. V zápase jednu branku vstřelil a hlavně v první půli byl u několika dalších slibných situací, hrozil hlavně po levé straně.   

 

Roman Brož(TJ Sokol Jesenice)-  Do zápasu proti Sedlčanům C naskočil až na druhou půli a postaral o v tomto vyrovnaném utkání o vítězný gól domácích.

 

Ondřej Sůva(TJ Sokol Kosova Hora B)- V zápase s Krásnou Horou B přispěl k vysokému vítězství dvěma góly.

 

Ladislav Soukup(TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice C)– I přes prohru svého týmu proti Dublovicím B, byl nejvýraznějším hráčem zápasu. Ve středu zálohy se staral o vytváření gólových šancí pro své spoluhráče, bohužel spoluhráči jeho výborných přihrávek nedokázali naplno využít.

 

Patrik Sabon(TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B) – V zápase proti Hřiměždicím B, ve kterém Nová Ves prohrávala po poločase o dva góly, se postaral o vyrovnávací branku na 3:3 deset minut před koncem.

 

 

ÚTOK

 

Miroslav Stupal(TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B)- V zápase proti Hřiměždicím B vstřelil dva ze tří gólů svého týmu. 

 

Jan Burda(TJ Sokol Kosova Hora B)-Do zápasu s Krásnou Horou B musel naskočit už po třiceti minutách místo nejlepšího střelce týmu Davida Sůvy a zastoupil ho skvěle, do branky Krásné Hory se trefil dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.