SESTAVA KOLA - 13.kolo ČFL , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Sestava kola je opět tady a znovu nabízí hned několik velice zajímavých alternativ pro Vaše hlasování! Do sestavy se tentokrát dostali dva fotbalisté, kteří jako v samém závěru střídající hráči dokázali vsítit hned dvě branky. Nouze není ani o úspěšné exekutory trestných kopů, díky nimž se tentokrát v ČFL urodilo hned několik parádních tref. Kdo z celé jedenáctky má nejvíce Vašich sympatií? Ukažte nám to v hlasování a podpořte svého favorita!

Jan Stejskal - Převýšov
Převýšov měl doma s Tachovem na své straně štěstí, zároveň ale také spolehlivého Stejskala. Ačkoli musel čelit hned několika nebezpečným střelám, svůj tým podržel a dosáhl navíc čistého konta.

Josef Marek - Viktoria Žižkov
Marek nastoupil do zápasu proti Zápům až na posledních deset minut a to za nerozhodného stavu. Díky svým dvěma brankám se stal i přes krátký čas na trávníků hlavní postavou zápasu a rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Do hry nastoupil za obránce, ale měl o poznání ofenzivnější úkoly, přesto ho zařazujeme na tento post.

Lukáš Šlehofer - Písek
Šlehofer, který se do sestavy kola v minulosti už podíval, odehrál na domácím hřišti proti hostům z Čáslavi dobrý zápas. Svůj výkon korunoval vítězným gólem z penaltového puntíku. 

Martin Vajgl - Dobrovice
Hráči Dobrovice doma o jednu branku porazili celek Štěchovic a o onen vítězný zásah se postaral už v deváté minutě právě Vajgl. Svou ránu ze standardní situace zakroutil přes zeď k tyči tak parádně, že neměl brankář Sňozík žádnou šanci zasáhnout.

Ondřej Janda - Vltavín
Janda dorazil na hřiště při deklasování Táborska až čtvrt hodiny před koncem. Přesto se dokázal dvakrát gólově prosadit a právě díky jeho zásahům se dočkali Jihočeši doma nelichotivého bůra.

Petr Mareš - Převýšov
Štěstí a brankář Stejskal by Převýšovu ke třem bodům ještě nestačili. Zato rána z přímého kopu do horního rohu Štěchovické branky ano. A o tu se náramným způsobem postaral Petr Mareš. 

Pavel Čapek - Benešov
Benešov získal na půdě Kolína cenné tři body a to až díky brance v samém závěru. Pavel Čapek byl v pravý čas na pravém místě a nemýlil se.

Michal Sedláček - Benátky
Po celý zápas byl Sedláček díky svým přesným přihrávkám směrem dopředu výrazně nebezpečný. Dobrá byla však i jeho střelba. Po jednom z jeho pokusů dorážel do branky míč spoluhráč Škarecký, nádhernou trefou z trestného kopu o břevno už udělal benátským fanouškům radost sám.

Richard Macháč - Vltavín
Vltavín opět demoloval a na hřišti Táborska se na tom Macháč podílel perfektním výkonem. Ten vyšperkoval také o dvě důležité branky přičemž obě rozhodně stály za shlédnutí.

Zdeněk Volek - Žižkov
Volek byl v zápase proti Zápům jedním z nejnebezpečnějších pražanů. Podílel se na mnoha útočných akcích svého týmu a svou snahu nakonec v jeden gól přetavil. Podílel se na mnoha útočných akcích svého týmu.

Patrik Brandner - Králův Dvůr
Cábelíci si s Mostem na jeho vlastní půdě hravě poradili a obrovskou zásluhu na tom má právě útočník Brandner. Ten v zápase neustále ohrožoval soupeřovu branku, přičemž trefil tyč, břevno a dvakrát zavěsil. Kdyby odcházel ze hřiště s pěti či šesti vstřelenými góly, nemohl by se nikdo divit.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.