SESTAVA KOLA - 11.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Jedenácté kolo je za námi a Vy máte možnost hlasovat pro nejlepšího hráče uplynulého kola. Hráčům z nejlepší jedenáctky můžete posílat hlasy až do středečního poledne!

Dominik Matoušů, brankář TJ Sokol Lázně Kynžvart. Vychytal tři důležité body Kynžvartu proti Jáchymovu. Ještě teď nad jeho zákroky kroutí hlavou Pavel Hekel, který na něj šel sám několikrát za zápas a gól se mu dát nepodařilo.

 

Tomáš Bílý, FK Stará Chodovská. Stoper týmu, který za sebe nepropustil ani myš, skvěle dirigoval celou obranu a tím se stal i nejlepším hráčem hostů.

 

Miroslav Považan, FK Ostrov B. Vrátil se po zranění do zápasu a odehrál výborné utkání, po zásluze byl vyhlášen hráčem domácích.

 

Petr Halčinský, SK Dolní Rychnov. V zápase s Ostrovem předvedl výborný výkon a pomohl tím svému týmu k zisku jednoho bodu na soupeřově hřišti.

 

Jan Němec, TJ Jiskra Ohara Studánka. Svými dvěma góly pomohl svému týmu k výhře 4:0 nad Skalnou. První gól dal hned v 18. minutě a dal tak větší klid svému týmu, druhým gólem pak uzavřel gólový příděl.

 

Lukáš Lorenc, TJ Jáchymov. I když jeho tým prohrál na hřišti v Kynžvartu 1:0, tak předvedl výborný výkon a patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Darek Masopust, kapitán TJ Jiskra Plesná. Svými dvěma góly pomohl svému týmu vysokým vítězstvím nad Krajkovou. Jeho druhý gól byl obzvláště vydařený, když se krásně položil do nůžek a nedal hostujícímu gólmanovi žádnou šanci.

 

Marek Hůlka, FK Nová Role. Patřil k nejlepším hráčům na hřišti a svým výkonem pomohl domácím k zisku všech bodů.

 

Marek Tůma, TJ Sokol Lipová. I když se na hřiště dostal až v druhém poločase, tak předvedl výborný výkon, který okořenil krásným gólem, když si pohrál s hostující obranou a branařem.

 

Lukáš Ballo, TJ Jiskra Plesná. Do utkání nastoupil ve 46. minutě a podařilo se mu dát hattrick! Po zásluze si tak zasloužil místo v naší sestavě.

 

 

Daniel Müller, TJ Jiskra Ohara Studánka. V zápase se Skalnou patřil k nejlepším hráčům, kde připravoval šance svým spoluhráčům.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.