SESTAVA KOLA - 13.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

Je za námi poslední podzimní kolo(předehrávat se však bude dost pravděpodobně i to první jarní), a tak nemůže chybět naše sestava kola. Držíme se osvědčeného modelu 4-4-2. O víkendu se dařilo zejména Jemnicku a Sapeli Polná - tyto týmy mají double v sestavě kola. Nemůžou chybět ani hráči dalších, o víkendu úspěšných, celků - za všechny jmenujme Herálec a Přibyslav. Tyto týmy dokázali zvládnout důležitá a těžká utkání. Minule se v sestavě zalíbilo humpoleckému obránci Davidu Maršíkovi a hattrickem v Přibyslavi si jasně řekl o další nominaci.

Jak jsme již uvedli, tak rozestavení je klasické 4-4-2. Samozřejmě plus brankář, za kterého jsme tentokrát vybrali Karla Klubala. Brankáři se činili na více stadionech, ale brankář Jaroměřic držel dlouho prapor svého týmu na horké půdě Sapeli Polná. Sapeláci sehráli povedený zápas - v obraně se činil Petr Tržil a útočnou jízdu řídil Filip Dvořáček. Možná ještě povedenější zápas sehrálo Jemnicko. V Meziříčí dokázalo čtyřikrát udeřit, ofenzivní akce táhl Miloš Netrda, dvakrát zakončoval František Kříž. Domácí Velmez však podal také dobrý výkon, blýskl se mladý Hynek Ráček. Diváky nezklamal ani duel Přibyslavi s Humpolcem. Byl k vidění hattrick humpoleckého obránce Davida Maršíka. Na druhé straně zářil a zápas minutu před koncem rozhodl Miloš Krčál. Další hattrick byl k vidění v Žirovnici a možná trochu překvapivě v podání hostů, jmenovitě se o něj postaral středopolař Jakub Slováček. Výsledek v Žirovnici mnohé překvapil, co asi nepřekvapilo, byla výhra Velké Bíteše. Ta byla podmíněna dobrou obranou, kterou řídil Luboš Kerber. Vítězství zaznamenala i Chotěboř, v Havlíčkově Brodě zvítězila 2:0, u všeho podstatného byl střelec Petr Hanousek. A jak to vidíte vy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Marek Pavliš

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.