SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Fair Credit 1.B třída skupina D o víkendu pokračovala desátým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Uhlířské Janovice v desátém kole přehrály na domácím hřišti Zvole jednoznačně 4:0 a velkou zásluhu na tom měl Martin Srba, který o přestávce vstřelil dva góly. Stejným počtem branek se o víkendu blýskl také útočník Štěpán Vošta, který vystřelil Spartaku Průhonice na hřišti Zdislavic těsné vítězství 3:2.

 

Hrající trenér Radek Skála se v letošním ročníku Fair Credit 1.B třídy skupiny D nachází ve skvělé formě, kterou potvrdil i v desátém kole v domácím zápase proti Kondraci, když vstřelil po necelé čtvrthodině hry úvodní gól zápasu a skvělým výkonem přispěl k vítězství 2:1, přesto však po závěrečném hvizdu nebyl s celkovým výkonem týmu spokojený.

 

Zruč nad Sázavou o víkendu doma rozstřílela Miřetice, které na cestu domů vyprovodila osmi góly, o které se postarala trojice hráčů. Jáchym Zeman vstřelil hattrick, zatímco jeho spoluhráči Jakub Koudela a Kamil Petrů zaznamenali branky dvě.

 

Skvělý střelecký výkon podal také Tomáš Horčička, který vstřelil tři góly a dosáhl také na hattrick, zatímco divišovský brankář Jan Hanuš v domácím utkání proti Říčanům udržel čisté konto a po penaltovém rozstřelu se společně se svými spoluhráči radoval z nejtěsnější možné výhry 1:0, po které získali bod navíc.

 

Střetnutí a šlágr kola mezi Divišovem a Říčanům gól během devadesáti minut nenabídl a svůj velký podíl na tom měli kromě brankářů také obránci. Z domácí strany byl mezi nejlepší jedenáctku nominován Marko Lehán, zatímco z týmu hostů dvojice Martin Hemelík, Daniel Vilhelm.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.