SESTAVA KOLA - 12.kolo Divize B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

Divize B o víkendu pokračovala dvanáctým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Antonín Holub se v ostře sledovaném derby mezi Litoměřicemi a Lovosicím zaskvěl dvěmi velmi důležitými góly, z nichž první ze závěru prvního poločasu znamenal vyrovnaní na 1:1, zatímco ten druhý z osmaosmdesáté minuty dovršení obratu Lovosic a těsné vítězství 3:2. V dresu domácího týmu oderál dobré utkání Martin Macháček, který své spoluhráče zásobil přesnými přihrávkami, po jedné z nich si mohl připsat asistenci, a osm minut před přestávkou vstřelil úvodní gól.

 

Václav Štípek se stal smutným hrdinou utkání mezi Kladnem a Baníkem Souš. Kanonýr hostujícího celku se během utkání dostal do několika příležitostí a přesným centrům, které mohly znamenat gól, jenže on sám gól vstřelit nedokázal, přesto si za svou aktivitu rozhodně zaslouží místo v nejlepší jedenáctce. Václav Štípek si vybral během zápasu pořádnou dávkou smůly a v penaltovém rozstřelu neuspěl ani ze značky pokutového kopu.

 

V dresu Českého Brodu vstřelil o víkendu důležitý gól Michal Klesa, který čtvrthodiny před koncem odpověděl na Hejnovo brzkou branku a zasloužil se o to, že utkání za stavu 1:1 musely rozhodnout pokukové kopy, ve kterých byl úspěšnější jeho tým, zatímco Marek Barták zazářil v páteční předehrávce 12. kola, ve které vstřelil dva góly a vyráznou měrou přispěl k výhře Úval na hřišti Chomutova v poměru 4:1.

 

Utkání mezi Vilémovem a Meteorem Praha nabídlo velmi pohledný fotbal a do sestavy kola z něj byli nominováni tři hráči. Prvním je brankář Martin Vaňák, který sice inkasoval v zápase čtyři branky, jenže jich také několik chytil a zasloužil se o to, že jeho hráči na domácím hřišti neutrpěli debakl, zatímco obránce Jakub Dobeš byl nejlepším hráčem na hřišti z pole, ačkoliv v závěru utkání zavinil pokutový kop, který z týmu Meteoru Praha proměnil bezpečně Antonín Hrdina a dovršil svůj čistý hattrick, jehož zásluhou hosté zvítězili ve Vilémově 4:1.

 

Útočník Michal Lesniak o víkendu odvrátil porážku Tatranu Rako Rakovníku, když jedenáct minut před koncem vyrovnal stav utkání proti Lounám na 1:1, a to navzdory tomu, že míč netrefil podle svých vlastních představ. Lesniakův gól znamenal pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější jeho spoluhráči a získali bonusový bod navíc.

 

Záložník Ivan Baratynskyy o víkendu potvrdil svou fantastickou střeleckou formu dalšími dvěmi góly, které vstřelil v domácím utkání do sítě Litvínova a přispěl k hladké výhře Libiše 4:0. Velký podíl na čistém kontě domácího týmu mají kromě brankáře také obránci Tomáš Chlapec a Ondřej Kolísek, kteří skvěle plnili své defenzivní úkoly a neumožnili hostům vstřelit ani jeden gól.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.