SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V desátém kole jsme byli opět svědky mnoha skvělých individuálních výkonů, které se objevovaly napříč týmem a za výborné spolupráce mezi hráči dopomohly k drtivému vítězství mužstva, rozhodly zápas nebo jen zmírnily porážku. Všechny tyto výkony se cení a je dobře je připomenout a zviditelnit. Proto jsme sestavili jedenáctku nejlepších hráčů, kteří zasáhli do desátého kola Okresního Přeboru Nymburk, z nichž navíc můžete vybrat toho úplně nejlepšího pomocí hlasování otevřeného do středečního poledne.

Nelepším brankářem jsme zvolili Jiřího Máchu z Kostelní Lhoty. Krome brankáře vedoucí Loučeně vychytal jako jediný čisté konto a několika dobrými zákroky pomohl svému týmu k vítězství na půdě Přerova v poměru 0:2.


Proti němu se prezentoval v přerovské obraně jako stoper František Skuhravý, jehož tým sice inkasoval dvě branky, přesto odehrál Skuhravý celý zápas velmi dobře a důrazně zastavoval akce soupeře.
Čisté konto udržel Jiří Mácha také zásluhou Tomáše Pokorného, který z pozice stopera řídil obranu Kostelní Lhoty a málokdy pustil soupeřovy útočníky do střely nebo jiné větší příležitosti.
Vedoucí Loučeň si hravě poradila s Kostomlaty 4:0, na vítězství s čistým kontem měl dobrou defenzivní prací a běhavým výkonem podíl i Jiří Holler. Nezaváhal ani další z jasných favoritů, třetí Milovice přejely poslední Lipník 9:1, odzadu dobře rozehrával Pavel Muller, ikdyž nutno podotknout, že se zastavováním protihráčů neměl příliš práce.


Kostelní Lhotu tlačil za vítězstvím s Přerovem mimo jiné kapitán Marek Sládek, kerý jako správný záložník hledal svými náběhy volné prostory a přihrávkami spoluhráče, většinou úspěšně.
Jednou z hlavních postav loučeňského vítězství se stal střední zákožník Luháš Holub, který se za celý zápas nezastavil a působil neunavitelným dojmem, přičemž často tvořil hru a zakládal útočné akce.
Ačkoli Přerov prohrál, v jeho dresu se snaživým výkonem prezentovalo mnoho hráčů. V záloze to byl především Tomáš Vodička, který se nabízel spoluhráčům a sám je zásoboval přesnými pasy.
Čtveřici záložníků uzavírá Jan Krátký, hráč Milovic, který se dvěma brankami podílel na vítězství s oslabeným Lipníkem.


V útoku zářil Ladislav Doseděl z Ostré, který svůj skvělý výkon podtrhl jednou brankou do sítě Městce.
A nakonec můj favorit: David Dej se v dresu Opočnice představil v posledních dvou zápasech po dlouhodobém zranění jen na několik minut, přičemž se mu nepovedlo vstřelit branku. A nyní, v desátém kole, nastoupil za stavu 0:0 do druhého poločasu zápasu s Běrunicemi a ve 47. a 51. minutě se dvakrát trefil, čímž rozhodl zápas. Soupeř jen korigoval na 2:1.

 

Nezapomeňte: do středečního poledne můžete hlasovat pro svého favorita a pomoci mu stát se hráčem kola!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.