Hráčem 10. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Holub

58%

Lukáš Holub hájí barvy týmu Loučeně, který se stabilně drží na první příčce tabulky a vypadá to, žee neochvějně míří za postupem. Vítězný zápas s Kostomlaty odehrál na tvořivé pozici středního záložníka, odkud zakládal útočné akce, rozdával přesné přihrávky a také si na ně nabíhal. Chválen byl dále za neúnavný běhavý výkon během celého utkání.
Více informací se o Lukáši Holubovi dozvíte v pátečním rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Holler 27%
3. Jan Krátký 6%


0

Do dnešního poledne jste měli možnost zvolit z nejlepší jedenáctky desátého kola svého favorita, jehož výkon vás zaujal nejvíce a pomoci mu stát se hráčem kola. Hlasování bylo ukončeno a my vám můžeme představit nejlepší trojci hráčů vyhodnocenou na základě hlasů fanoušků.
Na třetím místě se se šesti procenty hlasů umístil Jan Krátký. Jedná se o záložníka Milovic, kterého jste v této sezóně již jednou hráčem kola zvolili a tentokrát byl blízko zopakování svého triumfu a to především díky dvěma brankám při vítězství 9:1 proti Lipníku. Mnohem více, již 27 procent hlasů, od vás obdržel Jiří Holler. Při loučeňském vítězství 4:0 proti mužstvu z Kostomlat předvedl dobrou defenzivní práci a běhavý výkon, kterým dopomohl k udržení čistého konta.
A vítězem se stává s 58 procenty hlasů Lukáš Holub!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.