SESTAVA KOLA - 12.kolo Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

Máme tu další pondělí a s tím samozřejmě přichází další sestava kola! Rozhodněte o tom, kdo se stane dalším hráčem kola!

Pavel Moravec - Proti silnému Dobříkovu udržel nulu a tím zajistil Řečanům alespoň bod, který má proti vedoucímu celku tabulky cenu zlata.

Martin Meduna - Trenérem a zároveň spoluhráčem byl vybrán mezi klíčové hráče celého utkání, což si zasloužil za svůj zodpovědný výkon, který předváděl po celý zápas.

Michal Ráliš - I přes to, že Sezemice vysoko prohrály ve Stolanech, tak patřil mezi nejlepší hráče na hřišti a na postu stopera si opět odehrál to své a ukázal co v něm je.

Jakub Černý - V utkání v Cholticích se zařadil mezi nejlepší hráče celého utkání, když po celý zápas předváděl velice soustředěný a dobrý výkon.

Tomáš Vávra - Obránce Stolan, který svým gólem pomohl k výhře 5:0 nad Sezemicemi.

Lukáš Chadima - V utkání se Starým Máteřovem svým spoluhráčům adresoval nejen přesné přihrávky, ale byl i velice aktivní ve hře dozadu.

Pavel Soudek - Střelec hat-tricku v zápase s Hlinskem, který svými góly pomohl k vysoké výhře Nasavrk 7:1.

Jakub Dostál - O víkendu se mu podařila neuvěřitelná věc, kdy dokázal během pouhých dvanácti minut nasázet hat-trick do sítě Hlinska a výrazně tak Nasavrkům pomohl k vysoké výhře.

Martin Starý - Už po několikáté se v nachází v naší nominaci. Tento víkend svými dvěma góly pomohl Bělé k výhře nad Cerekvicí.

Ondřej Březina - Jako vždy, tak i tento víkend dokázal své spoluhráče zásobovat kvalitními přihrávkami a týmu vypomáhal i zodpovědnou hrou směrem dozadu.

Alexander Tomič - Bělé svým gólem pomohl k výhře 4:0 nad Cerekvicí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.