SESTAVA KOLA - 1.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 24.10.2015

0

V jediném sobotním zápase porazila Březová v krizi ze zmítající Melč. V nedělním dopoeldní se na hřišti v Dolních Životicích zrodila remíza domácích Životic s hostující Štítinou. Skřipov zvítězil potřetí za sebou. Tentokrát na hřišti v Kyjovicích. Vítkov doma porazil Hlavnici, když rozhodující náskok získal už v prvním poločase. V derby mezi Holasovicemi a Brumovicemi zvítězila těsně domácí družina z Holasovic.

Brankář: Michal Klein (Melč) - Do brány získal nominaci Michal Klein z Melče, který v utkání s Březovou zachránil svlj tým od většího brankového přídělu.

Obrana: Přemysl Poltier (Skřipov), Vít Palyza (Dolní Životice), Adam Dehner (Holasovice), Tomáš Křenek (Březová) - V obraně máme skřipovského Přemysla Poltiera, který spolu se svými kolegy udržel čisté konto v Kyjovicích. Vít Palzyza vynikal svým důrazem. Navrch přidal i druhý gól svého týmu. Adam Dehner z Holasovic zase ve druhé půi výborně dirigoval obranu, která čelila nájezdům Brumovic. Posledním je březovský Tomáš Křenek, který se svými kolegy k ničemu nepustil hráče z Melče. 

Záloha: Karel Špok (Vítkov B), Aleš Schreier (Holasovice), Martin Šuhajík (Březová), Adam Harazin (Vítkov B) - V záloze je vítkovské duo Adam Harazin a Karel Špok, které v prvním poločase rozebralo obranu Hlavnice. Březovský Martin Šuhajík zajistil svými dvěmi góly výhru svého týmu nad Melčí. Aleš Schreier z Holasovic vsítil dvě branky do sítě Brumovic. 

Útok: Tomáš Liška (Hlavnice), Jan Herber (Brumovice) - V útoku máme Tomáše Lišku z Hlavnice, který se neúnavně sváděl souboje s obránci Vítkova. Brumovický Jan Herber vsítil vyrovnávací branku svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.