SESTAVA KOLA - 11.kolo Pardubický | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Preferujete dobře chytajícího brankáře? Či univerzální obránce, co dokáží zahrát dobře na obou koncích hřiště? Nebo oceňujete kanonýry, kteří rozhodují zápasy? Prohlídněte si setavu kola a pomožte nám vybrat nejlepšího hráče 11. kola I. A třídy!

 

Brankář Zámrsku Tomáš Lorenc pochytal celou řadu šancí béčka Ústí nad Orlicí. Nebýt jeho tak závěrečný rozdíl rozhodně nebude jen jednogólový.

David Klement spolu s celou obranou Libišan dobře bránil a podílel se na vítězství nad Litomyšlí. Michal Tiler z Heřmanova Městce skóroval z pozice obránce. Marek Falta Ústí nad Orlicí byl vidět na obou stranách hřiště, a to si rozhodně zaslouží nominaci do sestavy kola.

Kapitán Načešic Michal Svoboda dal krásný rozdílový gól nůžkami. Jiří Vydarený dvěma góly během tří minut rozuzlil zápas svých Libišan proti Litomyšli. Daniel Krejblich ve stejném zápase dal naopak kontaktní branku. Jakub Hlaváč z Heřmanova Městce dokázal vstřelit dva góly do sítě Horního Jelení. Ladislav Mile z Horního Jelení zaznamenal čestný úspěch svého týmu v zápase proti Heřmanovu Městci.

 

Filip Krejčí, hráč Pardubiček, dal dva góly na hřišti Načešic. Jeho branky však na vítězství nepomohly. Richard Ráb z rezervy Ústí nad Orlicí dal svou osmou branku sezóny a byl nejaktivnějším hráčem na hřišti. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.